Hvorfor jeg ikke blogger om sexlivet mitt…

En scene fra et ekteskap, i en lettere avkledd setting:


Mr. Jackson:
Du er den lille prinsessen min!

Virrvarr: Haha, hvem er du, da?

Mr. Jackson:
Mario, selvfølgelig!

Virrvarr:

Mario og prinsessen

17 kommentarer om “Hvorfor jeg ikke blogger om sexlivet mitt…

  1. Her i huset er det jo høgtlesing på senga. Ein periode sov eg saman med Lancelot (Guy Gavriel Kays Fionavar-Lancelot, sjølvsagt – den mest tragiske helten og den aller, aller beste kampscenen nokonsinne i verdshistoria i universet).

    Avil’s last blog post..Kraftsentrum blødde og døydde

  2. Mario er da mye mer sexy enn Link? Link er i bunn og grunn bare en forvokst speidergutt? Mens Mario er liten og viril og ildfull og intens og flink med hendene (han er jo håndverker) og romantisk og utholdende og fantasirik og variert, og i det hele tatt… Og se på den barten!! Mario vs Link; rått parti!

  3. I min tid i den revolusjonare roersla var det veldig politisk ukorrekt aa spille dataspill (det gikk mest paa Pong og senere VIC-20 med Space Invaders og slikt.)

    Aldri hatt sans for Mario foroeverig; alt som kommer fra Nintendo er laget for preschoolers.

  4. Eg held ein knapp på Peach framfor Zelda, sidan det går an å spela som Peach i (minst?) eitt av spela. Altså sit ho ikkje berre i ein krok og skrik «redd meg, redd meg, store sterke patriarkalske helt!» (ok, det var kanskje å ta litt av, men de tek poenget).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..