Bergen, en statusraport

10 kommentarer om “Bergen, en statusraport”

 1. Det var hyggjeleg å helse på. Alltid kjekt å treffe andre som veit å forstå seg på Hello Kitty.

  Hugs; Hello Kitty er vår viktigaste våpen mot dei forbanna pandaene!

  Det var forresten eit bra foredrag òg. Tvilar på at eg har høve til å dukke opp på Steinen i morgon (mullaer må jo faktisk skrive i helgene òg ;-)), men du ser no skjegget mitt om eg gjer det.

  Mad Mullah Hastur’s last blog post..Neste ekspert ut…

 2. Når jeg kommer til Bergen, er det en av de tingene som også slår meg; jeg kjenner plutselig hvor godt, godt det er å være omgitt av mulige kvinnekollektiv på alle kanter, bra damer, tøffe damer, sterke damer. Hils, både til Bobben, papirfuglene og damen som eier dem.

  Engeline’s last blog post..dragekatt og enderim

 3. Jeg har en Bergenstur paa blokka denne vaaren, uten Virrvarr men med innlagt babytitting:) Du faar meg til aa glede meg mer; Bergen har vaert borte fra bevisstheten min ei stund men er paa full vei tilbake 😀

  Alter Ego’s last blog post..Til Mannfolkprat

 4. Hei kjære søte Virrvar… Helgen forsvant! Etter fredag var det plutselig mandag, og jeg hadde ikke fått ordnet i stand middagsbesøk eller noen verdens ting. Noen helger er ulovlig korte, altså. Men jeg kommer vel til Oslo, en gang, og da vil jeg gjerne komme på besøk og drikke te og diskutere twilight.

  Unge Storalm / den feministiske hulken’s last blog post..Mother

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.