Fire dager uten oppdateringer – ny rekord

Nei, jeg har ikke blogget de siste dagene. Jeg har vært i Bergen, ellers så har jeg skrevet på prosjekter som ikke er bloggrelatert. Her er en kort oppsummering av hva jeg har gjort de siste dagene, skrevet med et lettere tabloid perspektiv:

Derfor har jeg ikke fått blogget:

  1. Jeg har spist rå flyvefiskrogn. En logisk grunn til å ikke blogge.
  2. Jeg har kjørt Fløybanen og hoppet så mye opp og ned på toppen av Fløyen at Mr. Jackson fikk høydeskrekk og måtte trøstes. En selvsagt grunn til å ikke blogge.
  3. Jeg har brukt tiden på å skisse masse fine trollmenn, kaniner og pene menn til en tegneserie jeg lager, som skal stå på trykk i papirutgaven til Fritanke om alt går etter planen. En god grunn til å ikke blogge, og en god grunn til å melde deg inn i HEF hvis du ikke allerede har gjort det. Du vil jo ha tegneserien min i posten, hmm? (c:
  4. Blitt «Søndagsgjest» hos Fredriksstad Blad. Dette innebærer at jeg skriver en kommentar til dem hver sjette uke. Jeg leverte min første tekst i går, etter en interessant misforståelse mellom redaktøren min og meg. 4500 tegn er ikke det samme som 4500 ord, rett og slett. Godt jeg er en rå jævel på å kutte tekst. Nei, det ble ikke noe blogging av det. Følg med i Fredriksstad Blad på søndag om du er østfolding og intressert.
  5. Vunnet den mest prestisjetunge bloggkåringen til nå: Latterligs kåring av norgest dårligste blogg. Jeg slo de andre ned i støvlene, med type en stemme mot 15 stemmer. Jeg har en vag mistanke om at de femten utgjør en gruppe av mine nærmeste familie og venner, som fant bloggkonkurransen via statusoppdateringen min på Facebook. Vel, jeg fikk muligheten til å smykke meg med tittelen «Norges Dårligste Blogger». Her er et bilde av den utrolig fine premien, Den Grønne Brødskalk:Grønn brødskalk

    Dessverre, kjære lesere, merket jeg ikke at jeg hadde vunnet vidunderet før det hadde gått et par ukers tid, og ble dermed diskvalifisert. For dårlig til å være Norges dårligste blogger. Der har du meg 😀

  6. Hatt den store bloggnoiaen. Jeg har to og åtti lagrede utkast til blogginnlegg, og jeg har ikke fått meg til å publisere noen av dem. Jeg lurer på om dette er et tegn på at jeg er i ferd med å utvikle kritisk sans. I såfall ser det dårlig ut for Roteloftet fremover…

Jess, da satser jeg på at alle var oppdatert på hva som skjer med moi om dagen? Når det gjelder premiene i tegneseriekonkurransen, er de littegranne forsinket pga serieprosjektet nevnt ovenfor. Beware, de kommer plutselig ^_^

, ,

8 kommentarer til “Fire dager uten oppdateringer – ny rekord”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: