På forsiden av Fredrikstad Blad idag

Svigermor er snill. Selv om jeg skal få abonnement på lokalavisen og kunne lese mine egne og andres tekster, slik at jeg skal kunne få gleden av å følge de spennende diskusjonene på baksiden (Jeg har mistet søppelkassen min! Mette-Marit burde rette seg opp i ryggen! Tørre vafler på bedehusbasaren!) og se siste krumspring fra Frp-ordføreren med et uavklart forhold til Bandidosgenseren sin, har ikke avisen begynt å lande i postkassen ennå.

Da vet svigermor råd og tar bilde av avisen til meg. Jeg tenkte jeg skulle dele det med dere. Og nei, artikkelen ligger ikke på nett. Jeg skal spørre redaktøren om jeg kan få poste det på bloggen etterhvert. Bilde er bedre enn ingenting, da.

Forsiden av Fredrikstad Blad

Jess. Her står jeg og gliser i overskriften.

Artikkelen min

Her ser du den snasne illustrasjonen de har laget til artikkelen min.

Gjett hva som er neste fristen min? 8. mars! Kunne ikke vært bedre!

16 kommentarer til “På forsiden av Fredrikstad Blad idag”

 1. He, he. Baksiden av Fredrikstad blad er dagens høydepunkt. Der diskuteres ikke bare mistete søppelkasser, men også viktige ting som hvordan man kan bli kvitt små, svarte fluer i blomsterpotter. :mrgreen: (det beste tipset er forresten å la potteplantene tørke ut mellom hver vanning).

  Lene’s last blog post..Bilde 6 i mappa 6

 2. Det er jo fælt å lese om hvordan folk kan oppføre seg!!
  Synes nesten det var verst det med lærerne som jagde deg fra skolegården, DE burde i alle fall visst bedre!

  Bra at du skrev det her innlegget da, spørs om vi må begynne å følge med på Fredrikstad blad innimellom. 🙂

  ~SerendipityCat~’s last blog post..Om å sitte i glasshus..

 3. Anne:

  Som det står i innlegget så ligger ikke avisen på nett. PDF-utgaven er tilgjengelig for abonnenter og for salg. Fredrikstad Blad er litt steinalder på Internetten fremdeles. Og PR-kåt? Jeg tror det kalles «å skryte». Det er jeg helt for ^_^

 4. (Det beste tipset mot små svarte fluer i plantene er å bare ha kjøttetende planter, selvsagt.)

  Jeg tror kanskje fredrikstad blad er litt som litt store lokalaviser flest, jeg kjenner igjen en del konsepter fra Trønder-Avisa.

  Marianne’s last blog post..nå.

 5. Da er det bare å vente på at mormor ringer og leser det opp for meg. Siden det er noen få kilometer mellom Særp og Fredrikstad, så beregner jeg et par dager :p Men du kan banne på at den er klippet og teipet og klar neste gang jeg kommer.

 6. Wow! Gøy! Også jeg som bor i Fredrikstad (på tredje året) – men ennå ikke har blitt tilstrekkelig interessert i byens blad. Bortsett fra i helgene, da jeg som regel harver over de fleste aviser uansett. Nå gleder jeg meg til søndagene dine. Prekæs.

  Ertestuing’s last blog post..Mandagens setning:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.