Om å bli forsket på

6 kommentarer om “Om å bli forsket på”

  1. For en presis sammendrag! Også jeg hadde lært mer om norske bloggkulture enn jeg kunne forvente. Jeg var så fornøyd med å høre på hvordan du forsvarte,forklarte og utdypte valgene dine. Det var veldig spennede. Tusen takk!

    Monica, å være skeptisk er bra… Du kan sjekke det ut selvstendig. 🙂

  2. Kaketrikset, som jeg har begynt å kalle det. Jeg vet ikke helt hva det er, men det virker til at det er slik det gjøres. Jeg gjorde. Hjemmebakt brownies med flere kalorier enn du orker å tenke på, bakt samme dag som intervjuene, om morgenen før jobb. Jeg tror det henger sammen med at man slapper av når man får noe godt å spise og drikke, og når man slapper av er det lettere å snakke 🙂

    Margrethe’s last blog post..Den skammelige pillen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s