Innsyn i en idémyldring:

22 kommentarer om “Innsyn i en idémyldring:”

 1. Du kan fint opplyse om gynekologer som vil være passende for folk som har blitt utsatt for overgrep. Nettstedet Gaysir opplyser om leger og annet helsepersonell som har erfaring med homofile og homohelse. Det er jo det samme som om en side opplyste om gynekologer for personer som er blitt utsatt for overgrep.

  Jeg syns det var en flott ide jeg.

  Joakim’s last blog post..Skriver man ikke norsk i Norge?

 2. Denne setningen var helt fantastisk: «Jeg har fått et kall fra oven og må forkynne det – alt kjøtt er urent, unntatt Shetlandsponny». Jeg hikstelo for meg selv paa kontoret.

 3. Jeg skjønner at det sikkert ikke alltid er like lett, men jeg må likevel beundre deg litt. ^^ Utrolig hvor mye du kan klare å komme på, skulle ønske jeg var enda litt mer kreativ til tider.

  Spørs om gynekolog-nettsiden er lovlig, men det er jo en veldig god idé uansett. Samme med nerdemuffins, hva med bloggkjendis-muffins? 😀

  Jannekake’s last blog post..Hvorfor er noen ord verre enn andre?

 4. Ohhh, så mange fine, fine ideer! Jeg har aldri spilt Once Upon a Time før, men nå fikk jeg lyst – kanskje særlig med dine alternative kort.

  Men jeg må samtidig tilstå at en bitteliten del av meg er bittelitt trist over at du ikke kommer til å ta kunsternavnet Barmfagre Birgitta og reise Europa rundt med ditt Bollebake & Burlesk-show. Noen burde jo gjøre det, også.

  Hanne’s last blog post..MacBook Wheel – it’s shiny!

 5. Takk for geniale tips, jeg går rundt med en bok der jeg skriver lister på lister med, må gjøre og nye prosjekter, problemet er at det er ofte der de blir blivende. Idebox er en investering.
  I tillegg må once upon a time kort testes, det må jo være en genial hygge kveld greie, da gjerne med nerde muffins:-)

  Trude’s last blog post..Life/death Africa

 6. Jeg likte spesielt ideen din om gynekologene. Å gå til gynekolog er ganske ubehagelig, og å få andres syns punkt på forskjellige gynekologer før jeg velger en hadde vært en lettelse.

  Kine’s last blog post..– Stå pen is

 7. hmmm, en boks ja! Kunne vært noe, for nå er notatboka mi full igjen, og det for det meste av små fragmenter på noen linjer hver som kriger om plassen og neter å forholde seg til noen som helst form for sivilisert kø for gjennomføring. Det er kaos der inne i blokka,så kanskje en boks… 🙂 JA!

  viljar’s last blog post..Kvinnenes kroppsidealer er helt ute av verden.

 8. Jeg synes absolutt at du burde sjekke ut den gynekolog-idéen. Hadde vært innmari greit å ha en liste over folk som var alright.
  Har jo selv opplevd mitt, og må innrømme at de få gangene jeg har vært hos gynekolog har det vært kjipt.

 9. Noen burde så absolutt realisere det bolleburleskshowet!
  Og shetlandsponni er glimrende mat. Med stekt løk, kantarellsaus og stekte poteter til, f.eks. Og et stort krus med svart øl 😉

 10. Hehe, har aldri spilt Once Upon a Time, men det hørtes ut som et utrolig kult spill! Men er det ikke veldig lett å «vinne» dersom man er forteller?

  «Det var en gang en gutt(!) som hadde en rosa ball(!) med sløyfe(!) på, og som gikk tur med tre små pudler(!) som ikke syns at bananer(!) var noe godt.»

  FERDIG!

  Eller? Kanskje man må innstille seg selv mer på å gjøre det morro enn på å vinne? Der har vi problemet med konkurransemennesker som meg 😉

  Selv har jeg nerdet i vei med Magic The Gathering, og syns det er utrolig artig!

 11. Er redd du kan faa problemer med en slik gynekolog-ti-paa-topp-side, ja (eller ti-paa baann), med mindre du registrer den pa Seychellene, «Zeeland», eller annet obskurt sted :-/

  Er du mer hypo enn vanlig naa? Du produserer jo tekst som bare pokkern! 😉

 12. Anders: Om vi ikke stopper henne kan det fint komme 5-6 innlegg om dagen, før det plutselig er stopp. Er bedre å holde det til ett annet hver dag sånn ca. Det gir både litt rom til å hvile og litt bedre innlegg.

 13. Daniel, det er _din_ jobb å si si fra når nok er nok & nå skal vi ta det litt med ro, jenta mi! 🙂
  Ikke stort vi på nett kan gjøre…
  Kjenner meg jo igjen i alt Ida sier & gjør; psykdommen er en forbannelse og en velsignelse… Alt i alt ville jeg ikke ha vært den foruten.
  But I digress…

 14. Virrvarr!

  Jeg laga Det var en gang-spillet til lillebroren min, han fyller fjorten i helgen, og han og kompisene koste seg glugg ihjel med det. Det gjør forresten jeg også når jeg får være med..(:

  Vi måtte ha med figurer som Metallica, Gollumn, helikopter og tilsvarende – mine prinsesser og konger var visst ikke alt man trengte.

  I alt ble det tre hundre kort i størrelsen «litt mindre enn et spillkort».

  Solstjerneengel’s last blog post..Kraftuttrykk

 15. Øh, i.n.g.e.n syns det er noe stas å gå til gynekologen… Pessimisten i meg er redd den sida kan bli veldig kort? Jeg skal til ny gynekolog denne uka, en kvinne for en gangs skyld. Mulig jeg har noe å melde til sida di, da. 🙂

  Men uansett, det må da være lov å lage en skryte-side selv om det ikke er lov å lage en hate-side?

  Anne’s last blog post..Det var en gang … et menneske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.