Dypvannsfisk på byen

26 kommentarer om “Dypvannsfisk på byen”

 1. For en oppførsel! Jobbet han som vakt der, eller var han en av disse tullingene som innbiller seg at de få damene på Elsker er ute etter et mannfolk og har forvillet seg inn på feil sted, slik at han kan redde dem og få seg nyp?

  De gangene jeg har vært på Elsker eller London, har jeg alltid blitt forsøkt sjekket opp av stygge heteromenn som ikke vil ta en nei for en nei. En lesbe som sier nei er egentlig en ufrelst heterodame som egentlig vil si ja, for hun venter bare på å bli frelst. D’oh.

  Ithil’s last blog post..[Jazzhender utenfor Stortinget]

 2. Jeg blir så sinna på sånne folk. Det utrolige er at mine ekleste opplevelser på byen har vært på homsesteder… Som i sommer, da en kar tok bowlinggrep på meg på London!
  Jeg klarte å stortre frem noe sånt som «øøøh… det er ikke noe for deg der nede altså, jeg er ikke i drag!», og er fortsatt irritert på meg selv for at jeg ikke skjelte ham ut totalt.

  Heidi Fleiss’s last blog post..The Spirit

 3. Var hjemme hos en venninne i går og kom inn på temaet, viste seg at av oss 7 jentene som var der var det kun én som ikke hadde opplevd å ha blitt kladdet på på private steder av noen hun ikke kjente, ubedt og uønsket. Opplevde en lignende situasjon senest forrige helg da en venninne av meg ble kløpet i rumpa på byen. I tillegg til å være ekstremt respektløst, er det et slag i trynet som skriker «jeg er sterkere enn deg, jeg kan gjøre hva jeg vil». det gjør meg like forbanna hver gang jeg hører folk bagatellisere slike situasjoner. «det er jo bare en spøk» eller «han var full» unnskylder ikke et slik angrep på en annens persons integritet og bestemmelsesrett over egen kropp. Takk for at du skriver om det!

 4. Folk som oppfører seg på den måten mangler en grunnleggende evne til å empatisere. Jeg blir varm av harme hver gang noen gjør slikt. Hva får dem til å tro at å tvinge seg på noen er i orden? Dessuten vil det jo på det utestedet være ekstra lite sannsynlig at den heldige damen som tafses på av en slik karakter er interessert.
  Ellers var det et herlig språklig bilde du kom opp med!

  Ønskesofia’s last blog post..I got ready for the struggle

 5. Skikkelig skremmelt! Man vet aldri hva slike folk kan finne paa.Det gaar mange tikkende bomber der ute… Og de ser ut som hr. hvemsomhelst; du kan ikke kjenne dem igjen i dagslys!

 6. Fæl fyr.

  Dog…det hadde vært interessant å være flue på veggen oppe i hodet hans da han pønsket ut den (for seg) aldeles glimrende ideen med lommelykta. Hvilke argumentasjonsrekker forgikk der liksom?

  Synline’s last blog post..Hus treng folk

 7. Det er skrekkelig fasinerende hva folk for seg til å regne som gode rettferdige ideer. Han hadde vært fabelaktig som studie i et lukket asyl men løs på gaten er han bare skummel på en sånn provosenrende måte.

  katla’s last blog post..lagt til ny link

 8. Ew, ekkelt.
  Var det derfor vi ikke så noe til deg?
  Hm.. Var ingen dypvannsfisk når vi danset til Carola, gitt..
  Kanskje han hadde lokket en liten lesbe inn i gapet sitt?
  *grøss*

  Luc’s last blog post..En ny start

 9. Hmm, jeg prøvde å få kontakt med folk forrige helg ved å stikke en diger plastpapegøye opp i trynet deres og rope «Aak aak», men forskjellen her er vel at jeg i utgangspunktet var ute etter morsomme samtaler.

  Et av resultatene er at jeg har en avtale om å spise kake neste uke 🙂

  Så dumme mannfolk burde lære av meg, kjenne sin besøkstid, respektere intimgrenser, og være interessert i mennesket først, så får eventuell kake være en bonus…

  Martine Votvik’s last blog post..Virkelighetens brutale poesi

 10. Hm. Det er ikke bare lesbiske jenter som sliter med sånne. Jenter generelt blir antastet og dopa ned og det som verre er. Æsj. Jeg ble forsøkt dopa ned på ett utested for «vanlige folk» en gang. Jeg fikk plassert en øl i hånda. Hadde jeg vært fullere enn jeg var, hadde jeg kanskje ikke lagt merke til bunnfallet i ølglasset. Jeg tenkte med meg selv at «øl har vel ikke bunnfall?» så jeg leverte glasset til bartenderen, og pekte på mannen som gav øllen til meg. Hun vinket etter vaktene og fyren ble kjørt til politihuset. Snakkes aldri, ækle, hæslige mann.

  Marianne’s last blog post..nå.

 11. Wow. Jeg kjenner Tor junior. En gutt man skvetter bakover av å se i dagslys. En gutt som aldri kommer til å få et stabilt forhold, så han kommer til å ende opp som dette. Tor junior er kun sytten år, men allerede det ondeste mennesket jeg kjenner. Det eneste mennesket jeg kjenner som noen gang kunne gjort noe slikt.
  For en forferdelig opplevelse, Virrvarr. Jeg kan ikke en gang tenke meg hvor sinna jeg hadde vært hadde jeg blitt utsatt for noe slikt. Av og til er man glad man bor et sted der alle kjenner alle og har et rykte å ta vare på. Dessverre finnes det de få som allerede har et rykte. Slike som Tor Junior.

  CingT’s last blog post..T-skjorter med trykk

 12. For et treffende bilde! For oss biologifriker har nemlig dyphavsmaruklens /hanner/ et av dyrelivets mer både skremmende, fascinerende og ikke minst ekle levestrategier: De knøttsmå grisegutta er spesialutviklet til, når de nå en gang finner en slik billedskjønn hunn, å bite seg fast i siden på henne og der faktisk /gro fast/. De parasitterer på hunnen (som er mange gasnger større enn dem), og deres eneste hensikt med videre eksistens er befruktning av eggene. Hun tar seg av alt med næringsopptak og annet kjedelig husarbeide. Godt du fikk ristet ham av deg.

 13. «Dette er fordelen med å være heterofil mann altså. Man slipper å bli angrepe av sånne.»

  Øh, da har du ikke prøvd å henge med homsekompiser på f.eks. London hvor sjekkemetodene til de over 40 består av en hånd på låret og en tunge i øret før du får tatt en kjeft av ølen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s