Superhelt-Virrvarr, to versjoner

Jeg ble tagget av Jannekake, og fikk beskjed om å finne det sjette bilde i bildemappe nr. 6 på pc’en min. Dette viste seg å være en slem superheltutgave av meg selv som lillesøs har laget:

Antihelt-Virrvarr

Konseptet er at jeg har som superhelttriks å blåse såpebobledyr på fienden. Ulempen er at de sprekker med en gang man kommer nær dem, så jeg er veldig lite slagkraftig. Så lite slagkraftig at Supermann blir flau.

Heldigvis finnes det andre Virrvarr-tolkninger der ute, også. Fata har laget en mye barskere Virrvarr-superhelt til meg. Som minner meg på at jeg må publisere de premiene for tegneseriekonkurransen snart…

Virrvarr er superhelt!

Jeg tægger de som har lyst. Det er som regel best.

7 kommentarer om “Superhelt-Virrvarr, to versjoner

  1. Jeg synes min ‘Trying to apply to the Justice League’-Virrvarr er AWESOME jeg. Spessielt til å være 15 min-konsept 😛
    Den tøffere versonen ser ut som TinTin 😛 Luggen og øynene gjør det.

  2. EAs er jo fet da! 😀
    Den andre også, tho. Selvom det er litt mindre sjarm over vablehals-Tintin 🙂
    Kult konsept da!^^

  3. Mens vi er inne på Tintin, må jeg anbefale den fantastiske spenningsfilmen «Tintin et le mystère de la Toison d’or» fra 1961 med Jean-Pierre Talbot i hovedrollen! Jeg tviler på om Spielbergs nye Tintinfilm kommer til å klare å overgå denne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.