Skeptikerskolen: Å spå rumpa til folk

15 kommentarer om “Skeptikerskolen: Å spå rumpa til folk”

 1. Eg bøyer meg i støvet (med rumpa i veret) for at du har funne denne godbiten. Eg hadde faktisk ikkje høyrd om den, men no har eg altså eit nytt prosjekt.

  Frenologi var byrja å verte litt tamt, og folk reagerar ikkje like mykje lenger når eg fordeler arbeidsoppgåver basert på skalleform ;-P

  Mad Mullah Hastur’s last blog post..Velkomen herr Holm

 2. Rumpologi er storartet. En skrekkblandet takk for påminnelsen om den. (Vi grøsser ved tanken på hva den gale mullah kan komme opp med når han har oppdaget også dette.)

  Det beste vi kom opp med (uoriginalt) i den varianten nok var alternativbehandlingen «omfaloskopi».

  Det skal sies at redaksjonsmøtet da hadde vart omtrent en kasse og en helflaske. Selv med Arnfinns størrelse går det utover tenkeevnen.

 3. Fantastisk. Men det er jo nesten som mamma sa for en times tid siden, da ei småsøt jente med stort mellomrom mellom tennene sang på Norske Talenter. «Du ser det på henne ut hun er flink, det ligger i de der tenna» eller noe sånt. Joda, Kurt er flink han, og Madonna har vel et talent hun også. Men å si at alle med mellomrom mellom tennene er flinke til å synge, er som å si at alle med firkanrumpe er naive. (Eller hva det er som står på klikk.no, jeg har helt ærlig ikke lest det.)

  Jannekake’s last blog post..Hvorfor er noen ord verre enn andre?

 4. Jeg er en som tror det er mye mellom himmel og jord, men lese rumpen til folk begynner å grense til det absurde på en utrolig humoristisk måte.

  Tenke seg til om jeg vil dra opp skjørtet og ned med trusen for å finne noe ut om min personlighet. Det eneste som kan riskere å komme ut er min faktisk hvite stump og den trenger å trenes litt. Kanskje til og med noen celluitter vil man se. Men trenger jeg ingen rumpelog for å fortelle meg.

  Tror jeg nøyer med med speilet på veggen.

 5. Det virkelig tragikomiske er vel at det finnes folk som virkelig tror på denslags? Og det gjør det helt sikkert, selv om jeg ser manger flere tarot-lesere og hånd-spåere rundt om i byen enn rumpologer. Har vel noe med at det er mye enklere å legge fram noen kort eller titte i hånden til folk enn det er å be dem ta av buksa og føle på rumpa deres?

  Den Skeptics Dictionary artikkelen var riktig fin, forresten. Hvis jeg noensinne blir lei av programvaredesign skal jeg sette opp en internettbusiness og bli rik…

  Marina’s last blog post..Read my lips…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.