Jeg svarer på spørsmålene fra spørretimen:

18 kommentarer om “Jeg svarer på spørsmålene fra spørretimen:”

 1. Hurra, har aldri hørt om noen andre som spiser Tyrell før 🙂 De er verdens beste.

  I dag våkna jeg til et bilde av Virrvarr i mailboksen min. Nederst i et nyhetsbrev fra bokkilden med tittelen «Heite tilbud, pikante funn og frekke boktips!».

  Beamer’s last blog post..Skidag

 2. Åh, Sunniva er så heit! Hun gikk under kallenavnet mitt store idol en lang periode, bare fordi hun var så dødstøff og så koselig på samme tid. Tøffe damer i Bergen.

  Åh, bryllupsfeiringen deres! Jeg husker å stå på kjøkkengulvet hjemme, og snakke med deg mens jeg så ut kjøkkenvinduet, og høre deg si «du kan vel ensten gjette det – men vil du komme i bryllupet vårt i juni?» Jeg husker vi sminket deg som prinsesse med glitter alle steder, (og jeg husker at Mr. Jackson ville ha deg i olabukse – det er det mest romantiske jeg vet i hele verden.) Jeg husker grønt, grønt! Det var så grønt! – og sånne lillarosa blomster (som var fulle av dyr da vi først samlet dem inn) på bordet – jeg husker den talen Mr. Jackson holdt for deg og en katt på verandaen. Ekteparet Jackson, jeg har sagt det før, men det må sies igjen: jeg elsker dere. Virkelig. Begge to.

  Og til sist: spiser du sukker? Oj. Nå ga du meg maniske idéer.

  Engeline’s last blog post..en happy, happy Saur

 3. Hjarteleg takk for svar! Det var veldig interessant og givende å lese. Fikk veldig lyst å invitere deg på cafè 🙂

 4. Vet ikke om jeg skal være stolt eller føle meg som et vanskelig barn over å ha eneste spørsmålet som ikke ble besvart, men jeg tenkte nok mer post når jeg spurte. Jeg har egentlig lenge hatt lyst til å beskrive mitt politiske idealsamfunn og tagget andre til å gjøre det samme, men det er ikke så enkelt å komme i gang med!

  Og så har jeg nok hatt en fot i den politiske grubleboksen hele livet, føler meg fortsatt ikke helt sikker…

 5. Har Mr. Jackson fikset gravatren (flottesenflott i såfall), eller var det jeg som kom på noe lurt nå?
  (jeg skrev inn epostadressen med liten forbokstav i stedet for stor, pussig om det gjør forskjell, så nå prøver jeg med stor igjenn bare for å se.)

  moseplassen’s last blog post..Svarttrost på sprang

 6. Irene er ein av mine heltar også. I går var dei som tek verdslitteratur-emnet invitert på heildagsseminar, med tapas og vin som avslutning. Så ein kan nesten seie at eg og helten min (og din) drakk vin, åt god mat og sludra i går. Misunneleg?

  Elles tenkjer eg at du kanskje kunne ha interesse av å møte opp på disputasen til Inger Østenstad komande fredag. Eg trur det blir stappfullt og svært givande. Atle Kittang kjem, Dag Solstad også, og eg tippar dei tek sikte på å vere snurte. Dette blir spennande, ho er veldig flink. Du kan sikkert finne pressedekning på det til dømes i Morgenbladet.(Mi oppsummering, «nokon kjem og dei er sikkert sure», var kanskje ikkje heilt dekkande. Pluss at det verkar som eg prøvar å etterlikne Jon Fosse og ikkje heilt får det til).

  I alle fall. Komande fredag, kvart over ni eller ti (am morgens) i festsalen på det jåleuniversitetet i sentrum. Be there, or be sqaure!

 7. Unni Lindell kjem og skal ha noko i munnen (til dømes ei rose, eit kritt eller eit par briller), og ho skal teikne på veggen saman med Anne B. Ragde. Ingvar Ambjørnsen kjem og røykjer ein rev. (eller kva ein kallar det no om dagen).

  Nei, no laug eg. Heldigvis.

 8. Potet: Man holder da ikke potetene med henda når man skreller dem. Man stikker gaffelen i den og holder den opp på den måten.

  Utrydding: Hvorfor er det mer nærliggende å tenke på nazityskland enn på kommunistsovjet eller kommunistkina når Stalin og Mao drepte flere enn Hitler?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.