Filesharer.org – et lite eventyr om nettkampanjen

14 kommentarer om “Filesharer.org – et lite eventyr om nettkampanjen”

 1. Jeg er imot piratkopiering, men det frister nesten å laste opp bilde av meg der likevel. Jeg har jo vært «kriminell» før jeg også ^_^

  Uansett utrolig kult at dere kom så langt med prosjektet på så kort tid, og at det fikk så mye oppmerksomhet 🙂

 2. Utrolig spennende å følge utviklingen! Veldig bra jobbet! Viser bare at «nerdfighters» har makt og kan vekke internasjonal oppmerksomhet. Bare ideen er god nok 🙂 Jeg er imponert!

 3. Telefonen min har ikke stått stille siden TV2nyhetene snakket om saken – «du var på TV», sier folk. Delvis flaut, men kjempebra for saken. Spennende 🙂 Synd jeg ikke fikk sett det selv! 🙂

 4. Svært bra kampanje. Morsom og poengtert. Og det at dere har slettet utallige pornobilder og falske kjendiser gir jo en forklaring på hvorfor det ikke engang er over 2000 ennå, men i rettferdighetens navn burde det være tusen ganger så mange som det er nå.

  (Ikke for å insinuere at 1800 på et par dager er dårlig, for det er det ikke. Det er faktisk ganske så sinnsykt bra).

  (Særlig for en hemmelig CIAplan for å fakke nedlastere).

 5. Patetisk og bortkastet tid å forsøke å straffe de som deler filer, flott at enda en del ikke er kommersielt men ideelt. Nesten alt i dag verdisettes i kroner og ører(eller er ører en saga blott?) noe som gjør at vi er med på dansen rundt gullkalven enten vi vil eller ikke.

  Bra innlegg du er rå…

 6. Det er mye bedre med en overivrig valgkampsekretær som får ting gjort uten å varsle ledelsen, enn en litt mindre ivrig en som får varslet ledelsen, men ikke gjort så mye annet!

  Bra jobba folkens!

 7. Jeg er for å støtte Pirate Bay for de har jo faktisk retten på sin side, og om de blir dømt får det konsekvenser for yttringsfriheten på nettet.

  Jeg er derimot mot å forherlige noe som er ulovlig. Folka bak The Pirate Bay vedgår jo selv at det er brukerne som begår lovbrudd. Hvis du vil støtte Pirate Bay er dette feil fokus.

  Det kan selvsagt diskuteres om fildeling er skadelig for musikere og musikkindustrien; noen vil si at det bare er bra at musikken spres, noe jeg forsåvidt er enig i. Men dette er i fildelingsteknologiens fortjeneste og hvis musikkindustrien hadde hatt vett til å ta i bruk denne teknologien mye tidligere hadde alle tjent på det, musikere, brukere og «onde stygge multinasjonale» plateselskaper.

 8. Morsom kampanje, og artig å lese om hvordan den ble opplevd fra personene bak. Bare synd at jeg ikke turte å laste opp bilde av meg selv! 😉

  Jeg er vanligvis ikke så enig med Rødt, men IT-/personverns-/opphavsrettspolitikken til Rødt er nok den beste av partiene i Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.