Å gå i terapi – krisekrymping

15 kommentarer om “Å gå i terapi – krisekrymping”

 1. Denne tankerekken tror jeg mange av oss kunne hatt godt av å ta med seg selv ved en god del anledninger. Det er sjelden veldig ekstreme ting som er det verste som kan skje…

  Liker bloggen din, jeg!

 2. Anders Svenneby:

  Jeg trodde det fremgikk av overskriften – det er et utsnitt av en typisk samtale mellom psykologen min og meg. Burde jeg markere hvem som er hvem for å gjøre det mer lesbart?

 3. Eg veit ikkje kva CBT er, men at det du gjer er smart trur eg deg på. Eg er imponert over at du har eit så bevisst grep om sine eigne kjensler, reaksjonar og tankar. Slike teknikkar er gull.

 4. «Jeg trodde det fremgikk av overskriften – det er et utsnitt av en typisk samtale mellom psykologen min og meg. Burde jeg markere hvem som er hvem for å gjøre det mer lesbart?»
  Neida, jeg leste for fort, og innbilte meg at det var en sånn samtale mellom deg og hjernen din. Eller noe.
  My bad…

 5. Jeg stiller meg selv det samme spørsmålet hele tiden, og stort sett ender man jo opp med å finne ut at «det beste som kan skje» er så utrolig fristende og oppløftende at «det værste som kan skje» blekner i sammenlikningen og gjør det verdt å ta en sjans 🙂

 6. Dette gjelder mange, tror jeg. Jeg er veldig dårlig til å tenke gjennom en sånn rekke, enda jeg har ÅR bak meg i terapi. Nå skal jeg kopiere din og henge den på veggen. Takk og takk. I dag trengte jeg den ekstra godt.

  Svarte faen, at det skal være så vanskelig!
  😦

 7. Ein klok mann sa ein gong til meg «anten så går det godt, eller så går det gale». Og som du seier – det verste som kan hende går som regel over. Det er ofte ein betryggande tanke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s