De beste sexbøkene

9 kommentarer om “De beste sexbøkene”

 1. Takk for lesetips! Jeg synes det er vanskelig å se på en bok om den har noe å fare med, og enda vanskeligere er det jo når en handler på nettet og ikke kan kikke i den. Da er det godt at synsing også finnes på nettet.

 2. Aha. For du har liksom aldri nemnt den. Den er jo ganske ny (2004) og innad i lesbemiljøet (haha) er den (har eg inntrykk av i alle fall) den mest anerkjende, enn så lenge i alle fall. Men no i det siste blir jo «jenter som kommer» nemnt ganske ofte og 😉

 3. Aldri funnet noen gode sexbøker, jeg (med det forbehold at jeg ikke har lest boka til deg og Grevinnen ennå. Utilgivelig slurv fra min side 😉 ).

  De fleste er skrevet av amerikanere for et amerikansk publikum, av forfattere som gjerne har en «Ph.D.» foran navnet sitt, og med «MORE THAN ONE MILLION COPIES SOLD» på coveret.
  Noe av det mest opplysende jeg har lest på området var faktisk en uillustrert femsiders artikkel i liten skrift i – tør jeg si det? – «Playboy» da jeg var 15-16 om hvordan gå ned på en dame.
  Cupidobladet kunne også glimte til i sin tidlige periode. Jeg skrev der, så jeg kan jo ikke si noe annet 😀

  Men _bøker_? Enten er de så akademiserende (er det et ord, forresten?) at man gjesper seg gjennom dem, eller så ligger de på den helt motsatte ytterligheten og framstår som dårlig kamuflert porno; de amerikanske hører vanligvis til den første kategorien.

  Men skal lese «Jenter som kommer» jaffal. Lover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.