20 måter du kan markere 8. mars på:

17 kommentarer om “20 måter du kan markere 8. mars på:”

 1. Du, den 8. mars-uka på NTNU, den tror jeg er fra 2003. Saken ligger under arkivet på siden, og det virker som om den er publisert 5. mars 2003. Jeg skjønte det var noe muffens da 8. mars havnet på en lørdag:)

 2. Avarielle er på CeBit, og kommer til å være helt i sin egen nerdeverden med noen dager i Hamburg akkurat da. Jeg kan late som om jeg leker representant for kvinner i en mannsdominert bransje eller noe. Og ta igjen neste år med tog og sånt da.

 3. Hum.. Som du sier er 8 mars litt sånn få-blomst-dag, og siden min kjære identifiserer seg som mest russisk, og det er sånn de feirer der (roser og fotmassasje) så har jeg tenkt å lene meg tilbake og nyte. Nå fikk jeg jo litt dårlig samvittighet, da.

 4. Tromsø har også et flott program i år, med film, debatt, konserter og tog fra Rådhusplassen klokka 14 på søndag. Begynner torsdag 5. mars, og er absolutt verdt å få med seg.

  🙂

 5. Jeg har egentlig aldri feiret denne dagen noe spesielt, den har vel gått i glemmeboka. Jeg skal huske på det i år, men det blir vel kun et blogginnlegg og en gratulasjon til de jeg kjenner. Jeg drar på jobb den 7. Det e ikke akkurat mye jeg får gjort med det der!

 6. Jeg skal gå i tog i Bergen!

  Etterpå er jeg invitert i selskap hos moren til en venninne. De har begge invitert sine venninner, og så har vi fått en fra hver generasjon til å holde et foredrag. Og så skal vi spise masse godt! 😀

  forresten er også Ada Lovelace-day også verdt å merke seg! 🙂
  Jill Walker har nevnt henne:

  http://jilltxt.net/?p=2314

  jeg vil gjerne at du slenger deg på!

 7. Og jeg… jeg kommer mest sannsynlig til å være uhyre politisk ukorrekt og forbigå dagen i øredøvende stillhet, bortsett fra et bitende sarkastisk (?) blogginnlegg, muligens…

  Beklager folkens. En egen kvinnedag blir for meg parodisk på nevnte likestilling, selv om jeg finner mange saker som promoteres på dagen å være verdt å kjempe for.

 8. nr 16! ja, så definitivt. husket Jean Rhys – Wide Sargasso Sea fra feministisk litteraturkritikk back in the day (i forfjor høst, var det vel. så ikke så veldig back in the day egentlig) og kjøpte den en dag i januar. og den er fin, gitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.