Moteblogging på en mandag

14 kommentarer om “Moteblogging på en mandag”

 1. Mulig den butikken på Gunerius heter Solo/Zolo eller noe i den dur. Og de selger Zizzy-klær for «stora rumpa»-jenter, sånn som meg også. I Trondheim har de en egen butikk som bare heter Zizzy.

 2. Gikk ogsä lei av kjeft hver gang jeg gikk til frisör. Etter ä ha blitt fortalt at (min naturlige) härfarge er for kjedelig og at jeg burde farge häret, fätt kjeft for at det tydeligvis er altfor lenge siden sist jeg var hos frisören(var ikke klar over at dette var obligatorisk), i tillegg til ä alltid bli bare sänn halvfornöyd med resultatet, begynnte jeg ä klippe selv. frisörsaks koster rundt 200 kr. uten kjeft.

 3. Det er en egen Zizzi-butikk på Triaden-senteret på Lørenskog også, med fantastisk hyggelig betjening, noe som er et kjempepluss. Der handler jeg.

 4. ARGH! Hvorfor må man, bare fordi man har litt mer ræv enn mange ha en «Gøy og annerledes dongeribukse for tøffe jenter!»!! Det er helt uaktuelt, da går jeg heller i skjørt ass. Og de skjørtene er ikke mye «Gøye». Beklager rant 😉

 5. Det spørs om kaninen kan egentlig fortsette å gå i moteklær, bare fordi de er tegnet, er det ikke lisens og opphavsrettigheter og det hele på moteklær? Om det ikke alleredes finnes en lov som gir deg fengsel for dette intil 70 år etter designeren er død skal du bare se det kommer. Og da blir «motepolitiet » noe helt annet.

 6. Takk for flott reklame, Fru Jackson! 🙂
  Hadde faktisk en kunde, anbefalt av deg via bloggen, i dag på salongen. Så du har allerede en halvpris-klipp klar, neste gang du skulle føle trang og/eller lyst til en liten klipp igjen. 🙂
  Ellers er IKKE navnet vårt TACKY!!! Det er akkurat så CHEESY at det er grisekult 😛
  Vi har ommøblert btw 😉 Hihi.. 🙂
  OG fått inn ny utstilling :))) GLED DEG! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.