Tilbake som blogger – og som liveblogger

12 kommentarer om “Tilbake som blogger – og som liveblogger”

  1. Å jeg kommer til å følge spent med. Oj kom ikke over dette innlegge før nå å ser at det allerede har begynt… Må vel gå inn på selve bloggen din for ø følge med regner jeg med, for har sånn blogglovin som viser meg nye innlegg. =)

  2. Jeg har sett Torbjørn Jagland tisse på offentlig plass. Dét er inntrykket jeg sitter igjen med, liksom.

  3. «Så langt jeg har skjønt har de spurt meg, Vampus og en til for å få litt politisk bredde.»

    Jeg skulle vært «en til», men det passet bare ikke. Og i ettertid er det jo trist å konstatere (ut fra overfladisk mediakonsum) at det bare var èn deltager og ett tema i debatten. Men det er kanskje slik vi vil ha det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s