Virrvarr liveblogger religionsdebatt

Som du kanskje har fått med deg, er jeg invitert til å dekke religionsdebatten på Litteraturhuset i kveld. Under finner du livebloggingsverktøyet – lag deg en bruker og kommenter, eller bare les feeden etterhvert som nye ting skjer. NB: Livebloggingen kommer ikke i gang før kl. 19 blank. Første gang jeg gjør noe sånt – ønsk meg lykke til ^_^

http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=da37a4af89/height=550/width=470

, , ,

3 kommentarer til “Virrvarr liveblogger religionsdebatt”

  1. Jeg må få påpeke at jeg er litt skuffet over at ingen av blogpostene inneholdt link til selve debatten – eller er jeg bare blind? 🙂

  2. Det blir, generelt sett utrolig mye pisspreik under sånne diskusjoner. Lite av debatten kommer til å dreie seg om det den bør dreie seg om: nemlig religionens oppblåste plass i dagens verden på generell basis.

    Ditt “inntrykk” av at den kommer til å fokusere på islam stemmer garantert.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: