Skriveboka av Merete Morken Andersen

15 kommentarer om “Skriveboka av Merete Morken Andersen”

 1. Den fikk jeg lyst til å lese! Jeg har blogget om skriving som prosess i dag jeg og, kanskje det er noe i lufta? Jeg skrev imidlertid om selve skriveverktøyet som gjør skriving som prosess enkelt & naturlig. Åh, når boka i tillegg er glossy er den helt uimotstålig, kjenner jeg!

 2. Jeg kjøpte denne til meg selv til jul, og synes den var kjempefin. Jeg har heller aldri vært spesielt glad i slike bøker, men jeg hadde hørt at denne skulle være annerledes. Det er den jo. Den inspirerer, og er i verdt de 500 kronene.

 3. Eg må definitivt kjøpa denne boka før eg byrjar som masterstudent. Med tanke på kor enorm skrivesperre eg har for bacheloroppgåva, er masteroppgåva eit fjernt trugsmål som kjem nærare dag for dag. *iiiih*

 4. Den er utlånt på alle biblioteker i Oslo, så du er nok inne på noe.

  Nå skal jeg jaggu lære meg kommareglene. Etter 16 år på skolebenken og fem som pengetjenende bokstavstokker er det vel på høy tid?

 5. Takk for anbefaling! Den er herved bestilt!

  Ei bok om skriving som jeg hadde utbytte av, er «The Art of Fiction» av John Gardner. Den er mye kortere, og antakelig veldig annerledes.

 6. Ah, jeg lånte den på biblioteket! Men så måtte jeg plutselig levere den tilbake, for én måned var allerede gått og en ny låner hadde reservert den.
  Det jeg likte best med boka har ikke du nevnt. Skriverens fem muser! Tror jeg må skrive et blogginnlegg om dette i morgen 🙂

 7. Skulle likt å lese, Virrvarr- men har ti ville hester som drar i bikslet hele tida
  Vet ikke hvordan blablabla j skal finne roen til fordypning

 8. Skriveboka er rett og slett en bibel for skrivetroende.
  Men forfatterens metaforer og henvisninger til musikalsk uttrykk, burde vært unngått. Disse er ofte tvilsomme, til tider regelrett feilaktige.
  Men slik er det jo med bibler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s