Ytringsfrihet 12. mars – en uke forsinket

13 kommentarer om “Ytringsfrihet 12. mars – en uke forsinket”

  1. Takk for et veldig godt bidrag! Du får frem enkeltmenneskene bak statistikken over alle som blir fengslet og torturert for å si sin mening, og samtidig får du frem alle de modige som jobber for å unngå at myndighetene får etablere sin sannhet umotsagt.

  2. Takk for turen til Egypt og Kina – jeg kjente støvet knase mellom tennene og det senkede blikket på fyren du traff.
    Jeg vet om en annen egypter som hadde et par manus liggende hjemme der han ytret seg kritisk til kvinnesynet i islam, slik de religiøse lærde fortolker det. En dag kom politiet og endevendte huset hans. De tok ham med. Mange år og mye tortur senere kom han ut. Ikke minst takket være press, blant annet fra folk i Norge. Men i dag tør han verken fortelle hva som skjedde bak murene eller gjenta det han en gang mente om islam. Effektivt.
    Hos oss blir vi verken hentet for det som ligger i skrivebordskuffen eller det vi skriver på bloggen, så bruk muligheten folkens, støtt virrvarrs oppfordring: sett en annen blogger fri!

  3. For en tankevekkende reise du tok meg med på. Ved å lese bidraget ditt kjente jeg både på eksotiske stemninger – lukt og lyd samt frykt og mot. Tusen takk : -)

  4. Takk for et stimulerende innlegg! Det ga lyst til å lese videre og det produserte mange bilder i hodet. Spennende å få flere vinklinger! I kampen for ytringsfrihet er det viktig å få «hele» historier – det klarte du!

  5. Takk for inspirerende bidrag! Fikk bare lyst til å lese mer! Du skriver levende og historiene har en «helhet» i seg. Lykke til videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.