Et lite eventyr om #moltemyr

24 kommentarer om “Et lite eventyr om #moltemyr”

 1. Well done! «Selv om utviklingslæren er seiglivet, er forskere i ferd med å avlive den.» Jeg ser for meg en haug med bebrillete menn i hvite frakker som kjemper febrilsk mot en mutert blekksprut i en forskningslab. Tenk Gary Larson. 🙂

 2. Man skal passe seg for hva man slenger ut på Twitter, plutselig ringer journalister 😉 Av erfaring har jeg lært at neste gang jeg har en potensiell sak ikke skal kvitre det rett før jeg sovner, hehe, ikke noe særlig å svare journalister i halvsøvne.

  En ting lurer jeg på, du skrev at flere hadde satt deg på CC/BCC når dem sendte e-post til Baugen, var det bekjente av deg som gjorde det? Syntes det bare var litt rart siden du ikke hadde blogget om saken, men bare brukt Twitter da.

 3. Terje P:

  Folk jeg ikke ante hvem var, men som følger meg på twitter og hadde fått det fra meg. Jeg har en liten følelse av at mine femhundreogseksti følgesvenner kjenner meg bedre enn jeg kjenner dem.

 4. Min respekt for twitter har økt i takt med antall treff på det nevnte blogginnlegget. Det er kjempeflott at folk tok tak i dette og gjorde en innsats!

 5. Fra intervjuet i Agderposten;

  «Han sier at han ikke avviser teoriene i artikkelen, men prøver å forklare at det er forskjell på teori og vitenskapelige bevis. Det er dette han mener lærebøkene ikke klarer godt nok.

  – Jeg underviser jo om Big Bang og Darwin fordi jeg er en naturfaglærer. Men det er viktig å få elevene til å tenke selv. Det er ikke riktig å si at teorier nødvendigvis er sannhet, mener Baugen.»

  Noen burde forklare denne mannen at det er forskjell på ‘teori’ i dagligtale og ‘teori’ i vitenskapelig lingo. Argh! Jeg er fristet til å hjemmeskolere mine fremtidige barn.

 6. Ja, og en ting til; Du kan ikke lære barn i 1-3.kl å tenke kritisk til vitenskap; man må jo ha visse mer eller mindre definitive grunnkunnskaper for å kunne vurdere sånne ting. Jeg kjenner ingen 8-9-åringer som evner å gjøre vurderinger på gyldigheten i evolusjonslæren og Big Bang-teorien.

 7. Tilbaketråkk: Auduns IT weblogg
 8. Det er veldig rart at noen føler så intenst behov for å argumentere for at jorda er 6000 år gammel. Stilig at det fant veien ut i lyset så fort. Merkelige disse kanalene.

 9. Slik jeg ser det er twitter en potensiell dugnadskanal. Dugnadsinteressen nærmest blomstrer på twitter, det er helt fabelaktig.

  Slik som med Internett Eksplorer6 kmpanjen som pågikk for noen få uker siden, det tok jo helt av. Problematikken ble til og med satt på den politiske dagsorden.I tillegg strakk den seg langt utenfor landegrensene.

  Det er i grunn litt inspirerende når du ser et blogginnlegg har nesten
  55 000 treff og nesten 200 svar. Og det startet med «Til alle med kontroll over store norske nettsteder: Hva med en dugnad for å bli kvitt IE6?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.