Hjemmehos-blogging: Hello Kitty

Kjære Internet. Vi har kjent hverandre lenge nå. Du vet mye om meg. Du har vært med meg på sykehusopphold og boklansering, stått side ved side med meg i tykt og tynt. Likevel har vi en del hemmeligheter for hverandre. Det finnes en Virrvarr du ikke ser. Selv jeg har en intimsone. Nå har jeg tenkt å overskride hva jeg egentlig synes er komfortabelt å utlevere.

Jeg har, på oppfordring, tatt bilder av Hello Kitty-samlingen min og har planer om å vise den frem. Dessverre er det ikke alle som forstår hva som er så fantastisk med Hello Kitty. Enten så elsker du vektorgrafikk-katta ved første øyekast, ellers så synes du den er vel sukkersøt og uspiselig.

Jeg elsker den. Dette er min irrasjonelle side. Det kan være at du får et litt annet syn på meg etter å ha sett Hello Kitty-samlingen min. Kanskje du ser for deg at jeg sitter ved et stort, mørkt skrivebord og er veldig smart og har briller på nesen. Det bildet kommer til å gå i stykker nå. Beware.

(Petter: Du tagget meg en gang i tidenes morgen til å ta bilde av noe snodig i huset mitt. Vi satser på at dette er snodig nok, selv om det ikke er spesielt kunstnerisk ^_^)

NB: Inneholder rosa katter.


Først kontorutstyr:

En Hello Kitty-penn til å henge rundt halsen:

Hello Kitty Pennesmykke

En Hello Kitty-penn med duskefjær og en dansende, liten katt på toppen:

Hello Kitty duskepenn

En Hello Kitty-kulepenn med diabolsk katteanheng. Det er snodige farver som fiolett og gul på kulepennen, i tillegg til at den har trykkblyant.

Hello Kitty kulepenn

Så en Hello Kitty oppbevaringsmappe:

Hello Kitty mappe

En Hello Kitty notatblokk. Den er så japansk at linjene er vertikale inni.

Hello Kitty blokk

Jeg har på meg:

Hello Kitty armbåndsur:

Hello Kitty Ur

Hello Kitty tøfler:

Hello Kitty tøfler

Jeg går på butikken med:

Hello Kitty veske:

Hello Kitty veske

Hello Kitty bærenett:

Hello Kitty bærenett

Søte, men ubrukelige:

En altfor liten Hello Kitty-cap:

Hello Kitty cap

Hello Kitty bamse, komplett med sugekopp til å henge den opp med.

Hello Kitty bamse

Hello Kitty farvebok. Farvebøker ser morsomme ut, men enkelte ting var morsommere mens du fremdeles slet hardt med å farve innenfor strekene.

hello kitty farvebok

Hello Kitty vifte med kjærlighet på pinne i skaftet. Kjærligheten smaker ingenting, tilsatt sukker.

Hello Kitty vifte

Slik ser pulten min ut:

Laptopen har Hello Kitty-trekk. I tillegg har jeg Hello Kitty usb-mus og Hello Kitty musematte. Mr. Jackson dør av skam når vi får besøk. Musa lyser veldig, veldig blått og rosa på en gang og lager disko når du skrur av lyset.

Min hello kitty skrivepult

(Ikke medregnet en Hello Kitty usb-pinne og en masse Hello Kitty-perler jeg har i håndarbeidsutstyret mitt.)

, , ,

30 kommentarer til “Hjemmehos-blogging: Hello Kitty”

  • Hei hei! Du kan velge eget bilde (til din e-postadresse) ved å trykke på “lag eget bilde”-lenken under bildet ditt når du skriver kommentar. Evn.t. gå til http://gravatar.com og registrere deg der direkte.

 1. Du er ikke alene om å ha mange hello kitty saker. selv har jeg: data mus, Mobil stol, Sminke mappe, Termostat, 2 søppelbøtter, en sparebøsse, 2 penner, 1 blyant, 2 viskelær, en blyantspisser formet som hello kitty figur, en stiftemaskin formet som hello kitty figur, en vanlig blyantspisser, linjal, glass, en hel pose med hello kitty godterier, skum gummi godteri hoder formet som hello kitty, Sminke, Boddylotion, Mobil pynt, mobil, 2 hello kitty godteri figurer, Kalkulator, klistermerker, musematte, lommebok +++++ 🙂

 2. Jeg jobbe også i barnehage , som unge storalm, men det gjør ikke noe! Hello Kitty er like morsomt uansett., spesielt når jeg , som jo er mann, tar med meg den rosa hello kitty-stratocasteren min i barnehagen, plugger den inn i en forsterker og spiller (litt høyt).
  Da var det noen av guttene i barnehagen som prøvde seg med at “det er jo en jentegitar” , men neida….det er bare en utrolig SØT gitar!
  Dessuten er den ikke så verst å spille på heller…eller for 100 dollar på nettet, er det faktisk en helt ålreit gitar…Hello kitty stratocaster anbefales!

 3. Jeg jobber for tiden i barnehage, og har fått overdose Hello Kitty. Jeg _vet_ at jeg hadde satt mye større pris på dette for trekvart år siden.

 4. Nææ! Både svar på utfordringen, mye rosa og knæsje tøfler. De hadde nok datteren digga. Får vise dem frem til henne i morgen.

  Jeg gikk igjennom klesskapet hennes i dag (neppe tilfeldig) for å gjøre plass til vårklær (NB! jeg har ikke peil på klær, men utpekt av kona som kompetent til å kunne vurdere om noe passer eller ikke). En fortvilet lita jente måtte si farvel til mange Hello Kitty t-skjorter, gensere og en pysj (var det en kjole også, mon tro?).

 5. Haha! Jeg føler jeg kjenner deg rimelig godt, og jeg sliter allikevel litt med å få brikkene til å passe sammen når jeg ser alt kitty-styret du omgir deg med. Skjønt, jeg skal ikke si noe, i og med at jeg har samme greia med My Little Pony. Oh joy:D

 6. Hello Kitty er kjempesøt. Selv har jeg masse, masse Hello Kitty sokker, og matboksen min er faktisk også Hello Kitty.

 7. Sånn skal det være vettu 😉

  Jeg selger HK-stuff i salgsbloggen min om du har lyst på enda mer ting til samlingen din 🙂

  Digger oppbevaringsmappen!

 8. Dette er det mest perverse jeg har sett! o_O

  (Kjæresten min klarer seg heldigvis med en Hello Kitty-mus med vann inni og en ‘kitty’ som svever rundt inni der, gud hjelpe meg)

 9. Hoi, for en Hello Kitty-bonanza! Selv har jeg litt blandede følelser for kattepusen, men jeg innrømmer en soft spot for kulepenn-Kitty på det første bildet ditt.
  Jentungen (3) hadde dødd av lykke av alle Kitty-effektene dine.

  Kuriøst nok uttaler hun det forresten “hællæ Kitty”, med skikkelig Østfold-sleng.

 10. Hahaha! Jeg har Hello Kitty-bokpapir på alle bøkene mine. På matte- og fysikkbøkene har jeg tegnet på munner og hår og slikt. Jeg har en scene-kitty, brains-kitty(zombie-kitty) og heil-kitty ^^

 11. Hehe, jeg hadde også masse Hello Kitty en stund da jeg var yngre. Bager, penner, brevpapir, klær osv. Men det ble litt overkill til slutt.

 12. Helene: Der sa du noe! Jeg har jo glemt å ta bilde av alle hello kitty-sokkene, også! Dette er ikke et fullstendig bilde, er jeg redd 😀

 13. Yay! Så fiiiint!

  Hello Kitty er noko av det kjekkaste som finnast. Det er essensen av den moderne kultur, simpelthen! Eit symbol for alt det moderne mennesket står for!

  Hurra!

  Og eg vil ha meg ein Hello Kitty laptop, det ser så bra ut på møter ;-P

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: