Hjemmehos-blogging: Hello Kitty

30 kommentarer om “Hjemmehos-blogging: Hello Kitty”

 1. Yay! Så fiiiint!

  Hello Kitty er noko av det kjekkaste som finnast. Det er essensen av den moderne kultur, simpelthen! Eit symbol for alt det moderne mennesket står for!

  Hurra!

  Og eg vil ha meg ein Hello Kitty laptop, det ser så bra ut på møter ;-P

 2. Sånn ser det ut her også, bare at tingene ikke er mine. 😛 Var en snartur i Oslo nylig, da måtte jeg jo kjøpe noe til henne… lørdag i morgen!

 3. Hahaha! Jeg har Hello Kitty-bokpapir på alle bøkene mine. På matte- og fysikkbøkene har jeg tegnet på munner og hår og slikt. Jeg har en scene-kitty, brains-kitty(zombie-kitty) og heil-kitty ^^

 4. Hoi, for en Hello Kitty-bonanza! Selv har jeg litt blandede følelser for kattepusen, men jeg innrømmer en soft spot for kulepenn-Kitty på det første bildet ditt.
  Jentungen (3) hadde dødd av lykke av alle Kitty-effektene dine.

  Kuriøst nok uttaler hun det forresten «hællæ Kitty», med skikkelig Østfold-sleng.

 5. Dette er det mest perverse jeg har sett! o_O

  (Kjæresten min klarer seg heldigvis med en Hello Kitty-mus med vann inni og en ‘kitty’ som svever rundt inni der, gud hjelpe meg)

 6. Sånn skal det være vettu 😉

  Jeg selger HK-stuff i salgsbloggen min om du har lyst på enda mer ting til samlingen din 🙂

  Digger oppbevaringsmappen!

 7. Haha! Jeg føler jeg kjenner deg rimelig godt, og jeg sliter allikevel litt med å få brikkene til å passe sammen når jeg ser alt kitty-styret du omgir deg med. Skjønt, jeg skal ikke si noe, i og med at jeg har samme greia med My Little Pony. Oh joy:D

 8. Nææ! Både svar på utfordringen, mye rosa og knæsje tøfler. De hadde nok datteren digga. Får vise dem frem til henne i morgen.

  Jeg gikk igjennom klesskapet hennes i dag (neppe tilfeldig) for å gjøre plass til vårklær (NB! jeg har ikke peil på klær, men utpekt av kona som kompetent til å kunne vurdere om noe passer eller ikke). En fortvilet lita jente måtte si farvel til mange Hello Kitty t-skjorter, gensere og en pysj (var det en kjole også, mon tro?).

 9. Jeg jobber for tiden i barnehage, og har fått overdose Hello Kitty. Jeg _vet_ at jeg hadde satt mye større pris på dette for trekvart år siden.

 10. Jeg jobbe også i barnehage , som unge storalm, men det gjør ikke noe! Hello Kitty er like morsomt uansett., spesielt når jeg , som jo er mann, tar med meg den rosa hello kitty-stratocasteren min i barnehagen, plugger den inn i en forsterker og spiller (litt høyt).
  Da var det noen av guttene i barnehagen som prøvde seg med at «det er jo en jentegitar» , men neida….det er bare en utrolig SØT gitar!
  Dessuten er den ikke så verst å spille på heller…eller for 100 dollar på nettet, er det faktisk en helt ålreit gitar…Hello kitty stratocaster anbefales!

 11. Du er ikke alene om å ha mange hello kitty saker. selv har jeg: data mus, Mobil stol, Sminke mappe, Termostat, 2 søppelbøtter, en sparebøsse, 2 penner, 1 blyant, 2 viskelær, en blyantspisser formet som hello kitty figur, en stiftemaskin formet som hello kitty figur, en vanlig blyantspisser, linjal, glass, en hel pose med hello kitty godterier, skum gummi godteri hoder formet som hello kitty, Sminke, Boddylotion, Mobil pynt, mobil, 2 hello kitty godteri figurer, Kalkulator, klistermerker, musematte, lommebok +++++ 🙂

  1. Hei hei! Du kan velge eget bilde (til din e-postadresse) ved å trykke på «lag eget bilde»-lenken under bildet ditt når du skriver kommentar. Evn.t. gå til http://gravatar.com og registrere deg der direkte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s