Nå er Darwinklubben her!

Siden det er Darwinår. Siden alle vi som aksjonerte mot artikkelen på nettsiden til Moltemyr skole ble beskyldt for å være en «Darwinklubb». Siden alle menneskene som hørte om Darwinklubben ville være med i den, og jeg ikke akkurat hadde noen innmeldingsblankett. Siden Internet handler om å bygge små tribes limt sammen av engasjement og internhumor.

Derfor: Darwinklubben trenger deg. Se på alt du kan gjøre!

 1. Du kan melde deg inn i Facebookgruppen.
 2. Du kan finne din lokale buttonsmaskin og lage Darwinbuttons med full kunsterisk frihet.
 3. Du kan begynne å strikke(?) løsskjegg folk kan ha på seg på møtene.
 4. Du kan maile meg og si «Hei, jeg vil gjerne skrive noe på Darwinklubb-bloggen», som også finnes, dog uten noe særlig innhold.
 5. Du kan lage en #darwinklubben hash-tag til Twitter.
 6. Du kan overfalle kreasjonister i mørke smug og ta på dem apemasker.
 7. Du kan bake Darwinmuffins.
 8. Du kan være med å engasjere deg slik at Darwinklubben får noen ordentlige Darwinsaker å komme med. Blå fugler på Twitter har nemlig sagt at det er muulig Darwinklubben ikke blir så skummel og hardtslående om det bare er meg som setter agendaen. Jeg er for fluffy.

21 kommentarer til “Nå er Darwinklubben her!”

 1. Anka:

  Omg, du er jo gull! Vi bør kunne få til en buttonsmateriale-refill, bør vi ikke? /me spør fjasbok og twitter. Yay, Darwinbuttons!

 2. Jeg har en buttonmaskin fra en lekebutikk, og hvis noen kan skaffe meg refill på råstoffet, så lager jeg darwinbuttons til allesammen…

 3. Marina, dersom hjemstedet ditt utvikler seg baklengs er det desto mer viktig at du blir medlem 🙂

  Skjegget kan gjerne være av den løse varianten, ref. punkt 3.

 4. Kan jeg være med også, selv om jeg bor på et sted som utvikler seg baklengs og jeg vil absolutt ikke anlegge skjegg?

 5. Mad Mullah Hastur:

  “Eg vil oppmode alle til å anleggje skikkelege skjegg!”

  Vore der, gjort det.

  Men hudlegane stridast. Ein meiner det er sopp. Den andre meiner det er psoriasis. Den tredje meiner det er ikkje noko. Den første andre gongen meiner det er psoriasis. Den andre andre gongen meiner det er sopp. Den tredje … går eg ikkje attende til. Faen så arrogante legar!

  Faen og; eg likar å gå med langt skjegg. Det er lettare enn å halda det kort eller barbera seg.

  … og, som ordkontrollen min seier, “anleggje” er dårleg nynorsk. Anleggja, nei, det er like gale. An, auf, hinter … eg gløymer resten.

  Gro?

 6. Det finnes norske bedrifter som selger dem, men da er de ofte dyrere enn på ebay etc. Til gjengleld har du reklamasjonsrett.
  Ett kjapt søk på “buttonmaskin” vil vel fikse den biffen, tenker jeg. (Ja, jeg har siklet på en i all evighet. Problemet er ikke å kjøpe den, problemet er å holde den med buttons-råstoff 😉 )

 7. CingT:

  Det finnes buttonsmaskiner, og noen folk, organisasjoner og firmaer har det. Jeg tror jeg ville begynt å lete på ebay – jeg ønsker meg en buttonsmaskin selv. De koster omtrent en tusenlapp, trur eg 😀

 8. Buttonmaskin? Finnes det noe som heter buttonmaskin? Er jeg litt rar hvis jeg aldri har hørt om det?
  Altså, jeg skjønner jo at det må finnes en eller annen maskin som lager buttons, jeg har bare aldri kommet på det. Hvor finner man sånt noe?

  Beklager mitt manglende engasjement i Darwinklubben, men hvis jeg noen gang finner en buttonmaskin skal jeg jammen meg lage en Darwinbutton til ære for deg og klubben! (Og så Darwin da)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: