Tid for twitteratur

19 thoughts on “Tid for twitteratur”

  1. Elisabeth Iskrem:

    Skriv poesi/kortprosa/fragment som Twitteroppdatering og sørg for at du har plass til #twl, så vi finner den igjen i mylderet. Ellers – legg den indre kritikeren til side. Du har jo mange, mange, mange muligheter til å prøve og feile her (c: Flash fiction = kjapt.

  2. Åh, så gøy! 😀 Den indre kritikeren min, og sikkert mange andre skribenter sin, er veldig veldig sjefete, så det er tipp topp med prosjekter hvor vi kan øve oss til å hysje litt på den!

  3. Jeg har nettopp opprettet en konto på Twitter, og trenger nok litt tid til å venne meg til konseptet. Men supert initiativ har jeg vel lov til å synes? Liker kreative ideer. Ser ikke bort fra at jeg hiver meg på hvis jeg finner fram…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s