Dagens fangst:

 1. Nøkkelkort til Litteraturhusets Skriveloft
 2. Gnagesår.
 3. Ariel av Sylvia Plath.
 4. Vaniljeyoughurt.
 5. Et fornøyd publikum.
 6. En bok jeg skal anmelde for Fri Tanke.
 7. Noen timer uten nøkkel til leiligheten.
 8. Et stykk Mr. Jackson, maltraktert av tannlegen.
 9. Blomster som dufter godt i hele stua.
 10. Pizza og Star Trek med mannen tannlegen hadde maltraktert. Det er viktig å kose nerder.
 11. Noen timer romanskrivning.
 12. Hyggelig epost.
 13. Alice in Wonderland & Through the Looking Glass med gullkant og skikkelig innbinding.
 14. Solskinn på nesen.
 15. Beskjed om at jeg ikke har en ordentlig blogg, jeg skriver jo ikke om mote og klær.

25 kommentarer til “Dagens fangst:”

 1. Eg har også gnagsår. Dessutan liker eg din blogg betre enn dei “ordentlege” bloggane – dersom mote og klær inngår i definisjonen på den sjangeren.

 2. Oioi^^
  Neida du har ingen ordentlig blogg. Hvem var det som sa det???! (ja, det fortjente fire tegn selv om det så skikkelig sært ut.)

  Blomster er jo koselig da..:D

 3. Nr. 15 = totallættis.

  Janteloven er i alle fall død, når det å kun skrive om overflatiske ting er ordentlig og dette er det motsatte.

  Hvis ikke betyr det at motebloggene har blitt så dominerende at de uinvidde tror blogg betyr motevissvass.

  I likes it!

 4. Har aldri skjønt hva en moteblogg er eller hva som er vitsen. Dette er en skikkelig blogg. Basta.

 5. Jeg liker bloggen din så inmari godt og leser den ofte. Jeg blir inspirert og har lyst til å herme etter alle inleggene.

  Hilsen Astrid Sofia

 6. Jeg tror du har misforstått elevene Ida. De sa at det ikke ble skrevet noe om mote på de såkalte “motebloggene”, det var kun bilder av bloggeren med beskrivelse av hva hun hadde på seg.

  Så det er ingen grunn til å tro at vgs-elever er teite :p

  Stian 🙂

 7. Dattera mi på seksten(som går på vgs) er stor fan og fast leser av bloggen din,så det finnes unntak heldigvis 🙂

 8. Så hvis jeg skriver om mote har jeg en ordentligere blogg enn deg? Ganske morsomt, for jeg er faktisk i ferd med å skrive noe riktig surmaget om mote!

 9. Oj! Nr.1 vil jeg også ha! Bare det at det heter skriveloft er nok til å gjøre meg frelst! Det oser magi, spenning, kreativitet og ikke minst inspirasjon!

 10. Høres ut som en begivenhetsrik maidag i hovedstaden!

  En liten trøst: Det viser seg at i alle generasjoner finnes det masse kloke og fine mennesker – også denne siste som tydeligvis har noen som mener at “uten mote ingen blogg”.
  Det viser seg også at alle generasjoner får høre (av de som er litt eldre enn dem) at “ungdommen nå til dags – hva skal det bli av dem?!” 😉

 11. Uff, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av punkt 15. Jeg har på følelsen av dagens ungdom kommer til å kjøre verden rett vest. Jeez.

  Apropos punkt 4: Jeg kan anbefale vaniljekesam med blåbær. Eller bringebær eller jordbær eller druer eller alt mulig slags frukt du liker. <3

 12. Tullar du? Hahahahhaa. Eg går på vgs, og din blogg er ca den eg les oftast av alle^^ *viske ut ca*. Men ja, eg kan gjerne stadfeste påstanden om vgs-elevar. Vi skulle analysere tekstar med ulik sjanger i norsken ein gong, og fekk beskjed om at vi kunne velje tekstar frå nettet; bloggar, reklame, kva som helst, og eg meinte vi kunne sjå på ein av dei der… uhm, no hugsar eg ikkje heilt kva for ein av tekstane dine det var da, men eg syntes han var så fin. Og den første kommentaren frå dei andre på gruppa mi var: “… Dama er jo gal jo!” xD Du får ta det som ein kompliment. Det trengst visst gale til for å skrive fint.

 13. Nå skal det sies at jeg snakket for en videregående skole, og for dem er blogg synonymt med topplisten på blogg.no…(c;

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: