Litt twitteratur og hyperkort poesi

13 kommentarer om “Litt twitteratur og hyperkort poesi”

 1. Det første diktet alene viser Twitters eksistensberettigelse. Dette var faktisk imponerende og overraskende nok til at jeg selv vurderer å registrere meg.

 2. Hei!
  Digger bloggen 😀
  Lånte babymaking-videoen, håper det er greit, du har fått link ;p

  Likte godt innlegget med bildene litt lenger ned her, søte moste fugler ❤

 3. Det er gøy, då. Twitter blir fort litt hemmande med mange som følger, tenker at eg ikkje skal overause dei med kvasilitterært møkk. Og så minner eg meg sjølv om at «Ida har sagt at sjølvkritikk ikkje er lov». *knegg*

 4. Så uendelig fett! Twitter ruler, ass!

  Jeg ser for meg året 2011, når alle sier at Twitter er SÅ 2009. Vel, da skal jeg sannelig briske meg med at jeg aldri ble sugd opp i fenomenet. Det samme skal jeg si når biler blir ut.

 5. @Zahg

  Er det mitt dikt du snakker om, Zahg? Det tror jeg jaggu det er! Hah! Anerkjennelse!

  Skarntyde, aka Andreas Ruud.

  @Fata
  Tull og tøys! Nå påstår du vel snart at det ikke er kult å samle på Pog lenger, heller!

 6. Syltevik, ikke Styltevik! Samme regel for navn som for nick, altså.

  #twl er herlig, en oppfordring til å legge sjølsensuren på hylla var akkurat det jeg trengte akkurat da. Takk!

 7. Hadde så lyst til å fortelle deg om dette, og her har du jo skrevet om twitter 🙂
  Jeg er et lite aktivt medlem i http://www.charitywater.org/index.htm, men jeg er med. De sendte nettopp ut nyhetsbrev, og skrev om to andre ting man kan bruke twitter til.


  Hugh Jackman donates $50,000 via Twitter.

  The star of the current blockbuster «Wolverine» used Twitter last month to announce he’d donate $100,000 to any individual’s charity if they could convince him in 140 characters or less. We were in Ethiopia when we heard this, and immediately found a school in need of clean water. We took photos of the kids and sent them straight to @realhughjackman (Hugh’s twitter name) on Twitter. On April 24th, our staff gathered around a computer in the office as Hugh announced the winners live on Ryan Seacrest’s national radio show. He said he decided to split the donation between two charities: charity: water and Operation of Hope. We were thrilled, and will use the money to fund 10 wells in Ethiopia.

  The first Twestival well is complete.

  On 12 February 2009, 200+ international cities hosted a Twestival (Twitter + festival) to bring people together to raise awareness and money for charity: water. In less than one month, we were already on the ground in Ethiopia drilling the first Twestival well. Proving it again, we filmed the drilling and immediately broadcast it via satellite to donors in 202 cities. If you haven’t seen the videos yet, see where your money went at http://www.charitywater.org/twestival. If you’re on Twitter, follow us @charitywater

  Sånt gjør at jeg får lyst til å bli twitterbruker jeg også. Det, og de nydelige diktene over her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.