Du vet du har misforstått nettet når…

25 kommentarer om “Du vet du har misforstått nettet når…”

 1. ahhh deilig lesestoff…
  Blir like imponert hver gang noen som skriver blogg, blir sure fordi noen er uenig med det de skriver.

  Jo fortere de som blogger, twitrer etc. skjønner at de har gått fra å være privat til en offentlig figur, jo bedre.

  Skal du leve på nett må du tåle at verden ikke bare smiler til deg.

  Vel jeg smiler til deg Virrvarr 🙂

 2. Hahahaha, likte den med rekkehus jeg også. Og så liker jeg sånne innlegg, nerd som jeg er. Bare bring em’ on, jeg storkoser meg med det 🙂

 3. LOL

  Jeg tror veldig mange mener at bedriften jeg jobber i (ABC Startsiden) faktisk er internett. Fint for oss, usikker på resten…

  Beste spørsmålet jeg har fått:
  Kan dere forklare hva ABCTV.no er, er det for internett eller hva?

 4. Ei av dei brillefine tingene ved nett er at det har gjort det å vere «offentleg» mindre farleg. For meg i alle fall. Å blogge, og å ha 400 daglege lesarar i periodar (mens berre maks tjue kommenterer) var ei øving i «hjølp, desse folka kan jo vere kven som helst». Å twitre, der ein kommenterer nære vener og journalistar og Are Kalvø og framande, ukjente om ein annan, og kven som helst kan kikke innom (utan at eg til no har sett noko verktøy som fortel meg om NOKON sjekker profilen min i det heile), er hakket meir ukontrollerbart.

  Det gjer at eg er mindre livredd for å snakke med avisar i dag enn for to år sidan. Verkeleg.

  Kvifor?

  Fordi folk flest har vist seg å vere greie, velmeinande og aldeles allbings.

 5. «Norgeshistoriens åpneste landsmøte» viste seg å være akkurat litt mindre åpne enn Arbeiderpartiet og Venstre sine i ukene før. Høyrefail! Jommen sa jeg smør…

  Glimrende innlegg. På internett er det faktisk brukerne som bestemmer. Makten er desentralisert. Den kan brukes og misbrukes av alle, men ingen kan kontrollere det. Noen ganger synes jeg det er skummelt, noen ganger fantastisk, men det er i alle fall sånn det funker.

 6. Den der med vrede i forbindelse med besøk på bloggen var ny for meg. Men har sett det i en annen form; folk som klager over at de blir stalket på nettby.

  Jeg må ventilere og bli ufin i denne sammenheng.

  Profilen/profilen kan ikke sammenliknes med huset ditt. Du kan ikke låse internett, og ingen securitas-vakt vil redde deg fra boogeymen. Jeg har innhentet mer informasjon enn hva godt er om folk på nettet. Nettopp fordi folk legger det ut selv.

  Folk som mener de eier noe online er uheldige ofre for kjernefysisk nedsmeltning bak hypofysen.

 7. Jeg liker bloggen din sånn orntlig.

  men det er jo alltid viktig at man ikke blir dum.

  Det er ikke sånn at alt med dette internettet er en evig fest, og at det hele er revolusjonært og at hurrra hurra. Man er vel egentlig noe irritert over hele dette 4chan halloiet, framleis.

  Du lar deg altså ukritisk begeistre, først av dette russeaktige piratbay-opplegget der man skjeller ut enhver oppravhetseier etter pubertale, idiotnoter, og så, av alle ting, hyller man plutselig en fullstendig idiotisk oioioi jeg har drit-sæd halloi fra en gjeng american-pie-tilhengere….

  Jeg liker bloggen din, altså, men det jeg mener virkelig at man kanskje burde ha en eller annen slags form form for *grense*, en hals på genseren, en skjorte på kragen, en moral, en filosofisk beveggrunn som man lot seg merke ved ved siden av at man føler seg bra på tross av at man er noe sjaber.

  Krav.

  Årh. Det *er* stress med feminister. Virkelig.

 8. … og du skjønner at du er ei middelaldrende dame som prøver å lære seg Internett når du klikker på «bloggrevyen» for å se hva det er og VIPS har Virrvarr fått en stemme på noe. Ta’n og slit den med helsa, det er ikke det… 🙂

  Men du skal ha takk for det du skriver om, alle ting som hjelper oss ikke-så-flinke til å skjønne mer er bra. Det verste er at vi ofte dummer oss ut en gang eller to før vi skjønner opplegget. Og DER ligger navnet vårt på nettet og blir aldri borte. 😦

  Hm… jeg tror aldri jeg ville prøvd å hindre folk i å»luske rundt på bloggen min», dog…

 9. «Du forteller meg gledestrålende at du skrev en kommentar til meg på den delen av bloggen min som heter Undreverset.»

  Hihihi. Men jeg føler meg jo usedvanlig smigret over at noen tror at Undreverset mitt kunne være en del av Roteloftet til Virrvarr altså!

  😀 😀 😀

 10. Jeg er nokså sikker på at det går helt bra å legge igjen en kommentar til Undre her, jeg, men så hender det jeg legger igjen husnøkler hos naboen og henger opp lapper på super’n også (kanskje ikke lapper til Undre, men…) 😉

 11. Så det du sier er at folk faktisk kan _lese_ det jeg skriver på siden min? grøss og gru!

  Men ja, som mange har sagt før meg; glitrende innlegg! 😀

 12. Jeg er jo stadig innom her fordi jeg liker bloggen så godt, og i mangel av et bedre sted å be om hjelp, prøver jeg i min hjelpeløshet her: jeg har nå opprettet konto (?) på Twitter og skjønner at jeg skal finne noen å følge, og at andre kan velge å følge meg (noe bare Britney Spears og en annen som jeg ikke vet hvem er, har gjort), men: hvorfor følger jeg plutsekig 20 stk jeg ikke vet hvem er? Disse må ha valgt meg til å følge seg, for jeg har ikke valgt dem…Er det noe galt!?

 13. /lurk

  Jeg blir stadig overrasket når jeg møter folk som ikke har peiling på nettet, eller «pc-ting» generelt.

  Ei i klassen min hevda f.eks. at hun hadde fått et virus som var så sterkt at virusbeskyttelsen bare knakk (!), så hun måtte sende den til reparasjon…

 14. Jeg tror det beste eksempelet jeg har av å missforstå nettet er her. Hun henger ut noen med fullt navn og addresse og blir kjempeirritert og ber kommentatorene om å skjerpe seg når de reagerer.

 15. Forferdelig med slike som ikke forstår sine begrensninger.
  Og en annen ting som egentlig er litt dumt og som kan ligne på mobbing er når noen driter ut noen de mener har dreti seg ut, eller når noen klager sånn på at noen er negative. Klager på en klage med å klage.
  Forstå det den som vil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.