Gjesteblogger på Verdidebatt

Jeg endte opp med å lage meg en bruker på Verdidebatt litt tilfeldig. Jeg er litt usikker på om det var Sondre Olsen, Filip Rygg eller begge to som twitret Vårt Land sitt nye debattforum/bloggplattform. Interessen min var først og fremst teknisk, både navnet, tilknytningen til Vårt Land og kjente, kjære aktører fra Kristenblogg blant brukerne gjorde at jeg følte meg over middels fremmedgjort fra innholdet.

Da jeg skrev mobbeinnlegget til Curlys bok, dobbelpostet jeg på Verdidebatt-profilen. Dette var ikke egentlig så mye planlagt selvprofilering som det var et forsøk på å få mobbeboka ut til en lesergruppe som sjelden eller aldri besøker Roteloftet.

Likevel – innlegget var populært, og vips, var jeg invitert til å være gjesteblogger på Verdidebatt før jeg fikk snudd meg. Jeg skriver her ut uken, etter det er det Frp og Nina Karin Monsen sin tur. Jeg føler et visst agitasjonsansvar med tanke på hvem som får mikrofonen etter meg (c:

7 kommentarer om “Gjesteblogger på Verdidebatt

 1. Virrvarr: Verdidebatt er heldige som har fått bidrag fra deg!

  Men still hardere krav i framtida, for eksempel at innlegget ditt også SKAL på trykk i papirblekka deres. Gudene (haha!) skal vite at en stor del av abonnentene deres trenger et kurs i nestekjærlighet når det kommer til legning – og de fleste av dem kommer aldri til å finne vegen inn til verdidebatt.no eller bloggen din.

  (Nå var jeg litt streng med deg, Ida. Koz&klemz <3)

 2. Til opplysning sto faktisk deler av innlegget om mobbing på trykk i papirutgaven av Vårt land her om dagen. Med referanse til verdidebatt.no. Det skal ikke forundre meg om flere av innleggene til Virrvarr kommer på trykk i papirutgaven i større format (utdraget var i innrammet notisform nederst på debattsidene), det hun skriver kommuniserer uvanlig bra.

  – Hilsen Vårt land leser. Som også har blitt en fast leser av denne bloggen den siste 2 ukene, fordi jeg syns tekstene til Virrvarr er veldig gode og inspirerende.

  (Beklager omtalene i 3. person, men kommentarer på blogger er jeg ikke helt kjent med.)

 3. Veldig spennende, men også trist innlegg du hadde på verdidebatt.no. Kjekt med en annerledes stemme på nettstedet – det trengs! Vi trenger å høre historier som får oss til å tenke oss om.

 4. Hvorfor kan du ikke bare skrive der fast da? Kan du ikke bare tåle at veldig ulike mennesker fra deg skriver der? Jeg liker at det er mangfold der jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.