Sexleketøy: The Cone

Jeg irriterer meg over mangelen på gode sexleketøyanmeldelser. Greia er at jeg leser mye gode anmeldelser av sexleketøy på engelskspråklige blogger, men har savnet tilsvarende artikler på norsk. Ukebladene har hatt lite anmeldelser av sexleketøy, med denne utmerkede artikkelserien på KK.no som hederlig unntak.

Siden sexleketøy er et småpinlig tema får du sjelden lese annet enn rene markedsføringstekster, og de gir deg ofte ikke informasjonen du er på jakt etter. Jeg ble ganske sexleketøynerd av å skrive Jenter som kommer, så jeg tenkte at «Hey! Når jeg savner en bestemt type tekster, burde jeg skrive dem selv!»

Dermed- tada: Min første sexleketøyanmeldelse. Hvis du er i en relasjon til meg der du synes at det er ganske yuck å tenke på at jeg har sexleketøy overhodet, kan du hoppe over dette innlegget og late som ingenting. Hvis ikke kan du lese videre.

The Cone:

De fleste sexleketøy skjønner du hva er ved første øyekast. En dildo er en dildo uansett hvor snurrig og farverik den måtte være. En buttplug er alltid flat nederst og spiss øverst enten den er sort og diskret eller sjokkrosa og formet som Jesusbarnet. Har det påknapp, er det en vibrator. Har du sett to-tre stykker, skjønner du som regel hva som er hva.

The Cone er annerledes. Det er et forsøk på å gjenoppfinne og nytenke sexleketøy, med trykk på leketøy. Innpakningen ser mer ut som et designprosjekt fra Lovely Package enn noe du forventer å se i en litt snuskete voksenbutikk. Vel ute av pakken ser leketøyet ut som et lite, lyserosa kjegleromskip, ikke som noe du i utgangspunktet ville assosiert med sex.

coneogpakke

Kjeglen er i hardplast, men er dekket i 100% silikon. Tuppen av kjeglen er myk og bøyelig, mens resten av kjeglen er fast med myk innpakkning. Prisen ligger på rundt 800 kr. Det største minuset med den er at den går på seks AA batterier. Jeg liker ikke batteridrevne leketøy noe særlig.

Det er ikke spesielt miljøvennelig, i tillegg til at batterier er en ekstrautgift. Dessuten er det litt varierende hvor fort leken bruker opp batteriet – og hvem har vel egentlig lyst til å skifte batterier mens de egentlig holdt på med noe mye artigere? Dessuten bråker batteridrevne leker mer, fordi noe som vibrerer med masse, løse metallbiter inni seg skrangler og durer.

Uansett.

Batterilokket sitter selvfølgelig under. The Cone har en flat, sklisikker underside.

coneunder

Og dette er hele Cone-konseptet: Du har en vibrerende kjegle med sklisikker underside og myk tupp, og resten er egentlig opp til deg. Når jeg sier vibrerende, så mener jeg vibrerende. Kjeglen har to knapper, hvor den til høyre er «på» «snarvei til orgasmemodus» og «av»-knappen, mens den til venstre tar deg et skritt videre i en sekstentrinnsskala av vibrasjonsintensitet.

Du kan med andre ord enten finjustere kjeglen og finne det vibrasjonstrinnet som funker for deg, eller hoppe rett til det kraftigste, pulserende nivået. Hvor kraftig er det kraftigste nivået på en skala fra en til ti? Åtte og en halv. (Ti er så kraftig at du kan bruke vibratoren gjennom buksa.)

conehand

Det morsomme og plagsomme med The Cone, er at du må finne ut hvordan du kan bruke den. Jada, det følger med en lang tegneserie der silluettmenn og siluettbarbier gjør akrobatiske øvelser opp og ned ad vegge med kjeglen pekende mot rumperegionen, men den er lite matnyttig. Du kommer nok ikke til å pule mens du står på henda uansett.

Likevel – noen ting er mer opplagte:

Du kan sette deg på den.

Du kan putte spissen i rumpa eller i vagina, men poenget er ikke penetrering. Poenget er å sitte på en kjegle som vibrerer på et stort område. Så er det opp til deg å finne ut hva «sitte» er for deg. Du kan putte kjeglen på en stol, på gulvet, sitte tungt på den eller senke deg ned på den. Det The Cone kanskje er best som, er et leketøy den som gir oralsex kan kose seg med uten å bruke hender.

Du kan gni deg mot den.

Klitoris er et stort organ, og mye vibrering over en stor flate er annerledes enn punktvibrasjonen de du får fra de fleste vibratorer. Du kan presse den mot underlivet, kile deg mot spissen av kjeglen, ri på den eller knipe den fast med lårene.

Ellers er det bare fantasien som setter grenser. Med en sklisikker bunn kan du trygt sette leketøyet opp mot veggen og lene deg mot det, for eksempel.

Kjap oppsummering:

Yay:

Den ser ikke ut som sexleketøy, er laget i 100% silikon, har mulighet for alt fra forsiktige til kraftige vibrasjoner og oppfordrer til leking.

Nay:

Den er griserosa, går på batterier, bråker som en middels mixmaster og er ikke vanntett.

Konklusjon:

Den krever en egeninnsats fra deg som skal bruke den. Det er ikke et noe nybegynnerleketøy, og det er ikke en kjappis. Du må være seksuell i andre stillinger enn det å ligge på ryggen, og det kan være både morsomt og plagsomt. The Cone er interessant, men ikke genial, og jeg lurer på om konseptet er kulere enn det du egentlig ender opp med å gjøre med den.

5 kommentarer om “Sexleketøy: The Cone

  1. Hmmm… Den der så skikkelig skummel ut! Den ser ut som den kanskje er litt tungvint å bruke også? Tror nok ikke det blir det jeg investerer i med det første, men den ser ganske så interessant ut. ^-^

  2. Jeg tenker med en gang torurredskap. Du vet sånn, når man blir satt oppå en pyramide som presses sakte gjennom kroppen din og så har du blitt spiddet og spjæret og alt som verre er. Digg liksom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.