Ti ting jeg har funnet ut i det siste:

Selvrefleksiv liste:

 1. At det går an å bli sint på andre enn meg selv.
 2. At den gyldne regel gjelder hvis du spiller den baklengs, også: Gjør mot deg selv slik du ville gjort mot andre.
 3. At «intelligent» ikke betyr det samme som «usårbar», «sterk» eller «frisk». Å være smart er et personlighetstrekk, ikke en tilstand.
 4. At det vanskelige ikke er å være kreativ, men å finne måter å takle kreativiteten på.
 5. At det er unødvendig å føle seg skyldig fordi en blir syk. Jeg blir ikke sint på folk som blir syke. Å bli sint på seg selv fordi jeg blir syk er absurd.
 6. At følelser = kropp og kropp = mat og at mat = følelser. Kontroll på maten er kontroll på følelsene, og alt handler til syvende og sist om kroppen. Disse kompliserte knekkebrødene.
 7. At det snart er et år siden jeg var innlagt på psykiatrisk sist. Jeg lurer på om jeg burde ha fest.
 8. At problemer med sukker og alkohol er veldig, veldig vanlig blant umedisinerte bipolare. Etter at jeg begynte på de nye pillene mine, har det vist seg at jeg kan spise kake uten å forvandles til orkanen Katarina og at jeg kan drikke et glass vin uten å ville bælme hele flasken. Jeg er i en slags mystisk eksperimentmodus der jeg smaker på alt godteriet jeg ikke har hilst på siden 2003 og drikker meg litt brisen uten å miste kontroll. Det er en ny, usunn verden der ute.
 9. At hvor hardt jeg trener er fullstendig avhengig av hva slags musikk jeg hører på. Jeg småløper samme strekning, tar tiden og sammenligner spilleliste. Forskjellen er markant. Jo raskere rytmer, jo raskere løper jeg.
 10. At jeg faktisk har fri. Jeg synes det å slappe av er det skumleste i verden, men jeg har tenkt å gjøre et hederlig forsøk. Wish me luck.

14 kommentarer til “Ti ting jeg har funnet ut i det siste:”

 1. Jeg liker lista di, og jeg synes virkelig du skal ha fest! Absolutt, det har du fortjent 😀 Og ja, det er litt skummelt å slappe av. Men du er veldig flink som prøver på det ^_____^ Lykke til, jeg tror du klarer det! 😀

 2. Det er så mange fine ting å finne ut! tenk berre, om ti år har du funne ut 1000 fleire fantastiske ting! Til dømes at det å leve kan vere ein god ting utan at ein gjer noko nyttig, og at det å vere snill mot seg sjølv er ein opplagt kvardagsluksus, at andre stort sett er snille og at folk faktisk hejlper kvarandre når dei får vite kva som er hjelpsomt.

 3. Så mange fine ting du har funnet ut! 😀 Inspirerende og treffende.

  Apropos musikk og trening: Har aldri gitt så mye som på den aerobicen hvor instruktøren kun spilte god musikk. Da “Bad” av MJ kom på gikk jeg helt bananas. Bra musikk=Glede=Gøy trening! 😀

 4. Selvfølgelig burde du ha fest. Temafest! Og punkt nummer 9 stemmer bra hos meg også, jeg fikk lite ut av den økten da jeg hørte på thomas dybdahl…

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: