Ti ting jeg har funnet ut i det siste:

14 kommentarer om “Ti ting jeg har funnet ut i det siste:”

  1. Selvfølgelig burde du ha fest. Temafest! Og punkt nummer 9 stemmer bra hos meg også, jeg fikk lite ut av den økten da jeg hørte på thomas dybdahl…

  2. Så mange fine ting du har funnet ut! 😀 Inspirerende og treffende.

    Apropos musikk og trening: Har aldri gitt så mye som på den aerobicen hvor instruktøren kun spilte god musikk. Da «Bad» av MJ kom på gikk jeg helt bananas. Bra musikk=Glede=Gøy trening! 😀

  3. Har litt vanskelig for å tro #3, av en eller annen grunn <_< Men fin liste =)
    Lykke til med avslapninga.

  4. Det er så mange fine ting å finne ut! tenk berre, om ti år har du funne ut 1000 fleire fantastiske ting! Til dømes at det å leve kan vere ein god ting utan at ein gjer noko nyttig, og at det å vere snill mot seg sjølv er ein opplagt kvardagsluksus, at andre stort sett er snille og at folk faktisk hejlper kvarandre når dei får vite kva som er hjelpsomt.

  5. Jeg liker lista di, og jeg synes virkelig du skal ha fest! Absolutt, det har du fortjent 😀 Og ja, det er litt skummelt å slappe av. Men du er veldig flink som prøver på det ^_____^ Lykke til, jeg tror du klarer det! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.