Valgkampen blir ikke så verst

Spørsmålet er om jeg har mage til å lese avisene opp mot valgkampen. Det er mulig at alt jeg får til av politisk agitasjon er å nominere folk til Friskt Ord-prisen

7 kommentarer om “Valgkampen blir ikke så verst

 1. «Spørsmålet er om jeg har mage til å lese avisene opp mot valgkampen.»

  Mitt tips: La være. Det skal iallefall jeg gjøre, så langt det går. Og så avholder jeg min egen personlige valgkamp i stedet, hvor jeg er redd FrP er en av de aktuelle kandidatene, tross sakene du nevner her. 😉

 2. Den nåværende regjeringen har i alle fall ikke imponert meg på noen måte i grunnen. Så jeg er klar for et skifte, men hva jeg kommer til å stemme aner jeg ikke. Må sette meg mer inn i valgprogrammene først.

 3. Sånn apropos kreativ tolking av kjelder: Aftenposten-artikkelen du lenkar til seier ikkje at Frp aldri har fått vedteke nokre av framlegga sine. Berre at dei ikkje har fått vedteke nokre i laupet av det siste året. Og det er jo ikkje så rart, med ei fleirtalsregjering som ligg såpass langt unna dei politisk.

  Elles synst eg det søtaste med den Jens vi KÆN-bloggen var at forfattaren hevda at AUF vil stå som vinnarane av valet til hausten. Han overser hendig at Arbeidarpartiet og AUF ikkje er samde om så veldig mykje. For å få igjennom sin politikk, burde strengt teke AUF-arar røysta SV. Og SV kjem garantert ikkje til å «vinna» valet, anna enn om me definerer «vinna» som å gjera seg klar for fire nye år med kamelsvelging.

 4. Jeg tror jeg skal stemme på det partiet som lover å legge E6 (eller er det E18?) ved Frogner i tunnel og lage badestrand (så lenge det ikke er KrF eller TsP*). Jeg ville blitt veldig glad om jeg fikk bo sentralt og samtidig bare 200 meter unna en badestrand.

  *) Tilbakeskrittspartiet.

 5. Dette er det store problemet med venstresiden. Dere bruker alt for mye tid på å fortelle hva FRP mener, og alt for lite tid på å fortelle hva dere skal gjøre. Tenk hvor mye mer av budskapet deres, dere kunne fått ut hvis dere tok all den negative energien dere bruker på frp og heller snakker positivt om deres eget parti….

  Forsåvidt vurderer jeg stemme FRP i år bare fordi det ser ut til å gjøre folk sure.

 6. “Spørsmålet er om jeg har mage til å lese avisene opp mot valgkampen.”

  Huff der sa du det, jeg var nettopp nesten helt borte fra nettet og andre medier i litt over en uke, helt herlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.