Noen dikt er drager

12 kommentarer om “Noen dikt er drager”

  1. Noen dikt er drager. Det var en fantastisk tittel. Jeg som nettopp skrev opp og ned om hvor glad jeg er i drager – jeg ble glad i dette diktet også.

  2. …and now you make me wish at jeg var i tigerstaden igjen, saa jeg kunne faa med meg alt det morsomme som skjer. Fantastisk dikt! Men jeg innbiller meg at aa lese det paa nett vs aa hoere det opplest der og da omtrent er som aa spise snop fra halvtomme boller dagen etter en fest. It just ain’t the same! 🙂

  3. (I etterklokskapens lys: Diktet er supert altsaa; mente IKKE aa si at det virka tamt eller noe som helst negativt!)

  4. Humler, krabber og drager i et dikt om det å skrive dikt! Ikke rart jeg faller pladask, liksom ^^ For noen herlig kreative og fascinerende sammenligninger 🙂 Jeg tror flere som skriver kan kjenne seg igjen. Har lyst til å henge den siste linja opp på veggen foran skrivepulten min, forresten, for så fin var den ^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s