Hjartepost!

Jeg har fått hjartepost idag! Vet du ikke hva hjartepost er, sier du? Det er enda et av de fine tiltakene Mariell Hjartesmil holder på med. Noen dager virker det som om planen til Mariell er å gjøre verden til et bedre sted, et smil av gangen. Hun laget løyndomprosjektet, en norsk mini-postsecretbok og holder konkurranser der folk kan vinne de fineste ting rett som det er.

Hjartepost er et system der du melder deg på, gir Mariell litt info om deg selv og får info om en annen hjartepostdeltager i bytte. Så skal du sende en pakke med fem fine ting til den du fikk info om, mens den personen skal sende noe fem fine ting til deg.

Jeg har vært så heldig å få informasjon om en blogger som er ny og ukjent for meg, så jeg har fått et nytt ekstrabekjentskap i tillegg til en fin pakke. Stikk innom henne og si «Hei!», kjære lesere.

Her er bilde av pakken min, forresten. Den kom idag.

hjartepost

Jeg har fått sjokolade, farvekritt, sprettballer, såpebobler, en liten poesibok og en koseskorpion. Kort sagt: Litt post som gjorde meg varm om hjartet. Svigermor ble redd for koseskorpionen, men det er jo halve sjarmen ^_^

Jeg driver og koser meg med å lage pakke som jeg skal sende tilbake. Hun var litt kjappere enn meg, men jeg regner med å få sendt hjartepost selv i løpet av uken.

Bli med, det er så fint!

9 kommentarer om “Hjartepost!

  1. Hei! Oppdaget i dag at det hadde vært mange besøkende på bloggen min en dag og fleste kom fra her. Ble overrasket 🙂
    Og jeg gleder meg til å motta hjartepost. Trodde jeg sendte post til den samme som jeg skulle få av selv, men sånn var det tydeligvis ikke.

  2. Hei. Vel, nå fant jeg bloggen din sånn ganske tilfeldig, og kom på at det var din jeg fikk link til da jeg meldte meg på hjartepost, så jeg bestemte for å se bak i arkivet for å finne ut hva du syntes, og om det var nevnt, for jeg var ganske usikker på gaven. Men i hvert fall, vær så god, og jeg er _veldig glad for at du likte den, for jeg var litt usikker. 🙂
    Og ja, det var jeg som fikk deg som den jeg skulle sende til.

  3. Tilbaketråkk: Cialis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.