Skeptikerskolen: Go Gunn Hild Lem!

14 kommentarer om “Skeptikerskolen: Go Gunn Hild Lem!”

 1. Takk Allah, Jesus, hvermann og Jørgen Hattemaker for Gunn Hild/Arachne – hun redder nok noen liv og mange, mange penger her.

  Sceptics OHOY!

 2. For å sitere meg selv: «Gunn Hild Lem fremstod gjennom Steinar Lems dødsleie med en integritet og styrke som var og er dypt beundringsverdig. Nå tar hun i et intervju med VG et knallhardt oppgjør med de mange mirakelkurene mot kreft som kolporteres av mennesker med, for å si det på en meeeeeeeget høflig måte, vesentlig mindre integritet enn henne.»

 3. Tusen takk Virrvarr! Dagen har vært smått absurd. Jeg har forsøkt og forsøkt å skrive kronikk om dette, men hodet er fullt av sorg og bomull. Jeg klarer ikke skrive blogg engang. Så ringte Francis fra VG og alt bare rant ut…før de ringte fra P4 og Radio Norge og Dagsrevyen (det kom ikke, men kanskje kl 21?) Jeg kunne sikkert navngitt flere, men Rognlien provoserte meg mest. Han er utdannet lege og tok 1500 kr for våset vi måtte vente så lenge på.

 4. Så bra at du tek opp dette, Gunn Hild. Eg blir så provosert av desse folka som har all verdens kreative forslag, og det er ikkje berre kreft dei kan helbrede. Berre det å la ein dødssjuk person vente i halvannan time! Og i tillegg ta betalt!

  Så bra at dette rann ut, du har mi fulle støtte, for det det er verd. :klem:

 5. Eg trur eg nevnte det i bloggen til Gunn Hild: Dei einaste kommentarane eg såg naudsynt å slette på gamlebloggen min var dei som promoterte alternativ behandling til Synnøve.

  Synnøve var klokkeklar: Ho la livet sitt i hendene på legane på Haukeland.
  Ho valgte å tru på at dei som hadde lengst utdanning, mest erfaring og størst ressursar også var dei som best kunne hjelpe.

  Ikkje alle som er livstruande sjuke klarar å tenke slik, og mellom anna Iskwew har skrive viktig og fint om rovfiske i fortvilelsens hav.

  Takk, Gunn Hild, for å bruke stemma di.

 6. Bare slik apropo:

  Skaperne av South Park har lekt seg med de katastrofale følgene av alternativmedisin i sesong 4, episode 7. Jeg simpelthen elsker hvordan de klarer å pakke samfunnskritikk inn i humor. Anbefales! 🙂

  Og forøvrig hadde D2 en lengre artikkel om alternativ behandling med fokus på kurer som skulle rense gifter ut av kroppen. Gal, gal verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.