Nummen

13 kommentarer om “Nummen”

 1. Åh. Ein dag vil du ete den zombiehæren til frukost. Til då: Eg bøyer meg for deg, finaste Ida, der du sit, rak og stirrande, med snøflaka kvervlande kring deg og zombiane.

 2. Bøyd hode for at du setter ord på alt, så forståelig, så kjapt, så virkelig. Stå igjennom stormen, vit at du har folk som venter på den andre sida og du vil komme rakrygga som alltid ut gjennom tunellen.

 3. Flotte, modige, kloke, og nå numne Ida..

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, uten å introdusere meg selv, eller si ett ord. For som Lin sier, du setter ord på det ubeskrivelige og en hver kommentar jeg har forfattet har virket så upusset ved siden av dine poster. Så jeg har lest og beundret i stillhet.

  Jeg blir glødende rasende når jeg leste den forrige bloggposten din, for vår kropp er vår egen og ingen er velkommen innenfor din kropps grenser uten pass og visum. Det er oppriktig vondt å høre at det finnes de som vil utnytte din sårbarhet for å fore sin egen narsissisme. Og når jeg leser denne bloggposten, blir jeg enda sintere for at dette avskummet har, ubedt, rotet opp vonde følelser og hentet frem vanskelige minner. Han har ingen rett.

  Jeg håper og har inntrykk av at du har gode mennesker rundt deg som er tilstede nå. Jeg håper du tar godt vare på deg selv, at du henter frem styrke og erfaring som kan hjelpe deg å bearbeide dette riktig, og mest av alt håper jeg at du legger til side alle forpliktelser akkurat nå, og bare gjør ting av overskudd.

  Min mamma spør meg alltid, når det er noe som er tungt og vanskelig, stort som smått; «gjør du det av plikt, eller gjør du det med overskudd?». Det kan nok tolkes litt forskjellig, men jeg ønsker deg overskuddsoppgaver nå.

  Alle mine varmeste bloggklemmer til deg, og til Mr Jackson, som er slik en god en..

 4. Nydelig at du får til å fortelle om noe å vanskelig, så enkelt… Du setter ord på de tingene andre bruker mange år på bare å forstå.
  Jeg er full av beundring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s