Om nerdepop og zombier

10 kommentarer om “Om nerdepop og zombier”

 1. Au! Kjenner at nerdedommen (nerdheten? nerd… uhm) min fikk seg et skudd for baugen >< Har hverken hørt om Coulton eller sett machinima av denne fyren før *sukk* På den annen side, masse snadder å oppdage 😀 *kose seg*

  Tørrlagt WoW-spiller faktisk – kan man spørre hva du spilte? ^^

 2. hmm – Coulter er bra ja. Blir spennende å se hva som skjer med han fremover. Er ikke så mange som lager CC-musikk, så blir spennende å se om han blir en inspirasjon til andre eller en «cautionary tale».

  I machinima er det faktisk musikkindustrien som vanligvis skriker «du stjeler» og stenger ned den fabelaktige mash-up-kunsten. Spillselskapene har derimot forstått verdien av filmene.

  Nå er jeg usikker på om embedding koder fungerer i kommentarfeltet (burde jeg vite, egentlig) – men kjører på så får vi se hva som skjer.

  Level Up!
  Om det er nerdehumor du er ute etter (dog pre-Twitter)er denne bra. Liker at det er en musiker og en film artist som har laget dette sammen. Enda bedre om de aldri har møtt hverandre og er kun guildvenner – men det vet jeg ikke med sikkerhet.

  Og jeg tror kanskje du hadde likt World of Workcraft om du ikke allerede har sett den. Men denne er kun film – ingen CC-musikk.

  Men ellers må jeg innrømme at jeg liker machinima der de «låner» musikk også. Blant annet Baron Soosdons WoW machinima med Röyksopps Happy Up Here som jeg skrev om på spillpikene.no (oh no she didn’t!). Hehe, litt reklame må vi jo gi oss selv!

  Ser du har vært syk. Ønsker deg en riktig god bedring! Om du trenger underholdning som holder deg i ro – finner du mange gode nerdefilmer (les: machinima)her.

  Håper lenkene ikke har ødelagt hele tråden her. Beklager om jeg roter til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.