Virrvarr + snasent = sant!

Snasent.no er en lenken og ambisiøs designblogg drevet av noen av de flinkeste damene jeg vet om. Da de spurte om jeg ville ha en gjestebruker og være en del av snasengjengen, svarte jeg selvfølgelig ja. Jeg har skrevet mitt første innlegg der i dag. Det er om snasent sexleketøy. (Surprise) Det kommer flere innlegg fra meg der ved ujevne mellomrom. Uansett: Gå på besøk og gi dem litt linklove! Har du tid, anbefaler jeg deg å besøke nettsidene til de ulike medlemmene på bloggen. Det er snasne saker!

4 thoughts on “Virrvarr + snasent = sant!”

  1. Haha, jeg burde visst at det kom en sånn post da jeg spurte om du ville være gjesteblogger! Herlig å ha deg med på laget! Hurra for bredde!

  2. Enig, tb!

    @Virrvarr: Kjempeflott at du fronter disse produktene, de fjerner veldig mange tabuer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.