Virrvarr-fravær

Virrvarr er på sykehus, med feber og infeksjon – så det vil gå litt tid før neste oppdatering.

Vh.

Dad in Law

19 kommentarer til “Virrvarr-fravær”

 1. Blir frisk. Ingen fortjener å være syk om sommeren! Ikke ellers i året heller egentlig, men det er jo ekstra kjedelig å ligge inne når det er sommer ute! God bedring!

 2. Suger å være syk. Jeg overvant noe jeg mistenker var svineinfluensa i forrige uke. Alt ved hjelp av paracet og fisherman’s friend. Og tenk positivt. Du var ikke dead on arrival som den ANDRE Jackson.

 3. Jeg har vært innom bloggen din mange ganger uten å finne noe der–du var jo syk!
  Håper på snarlig bedring
  -først og fremst for din egen skyld,
  men også for min.
  Bloggen din gir så mye.

 4. Skjønnaste Virrvarr. God betring. Mor mi låg forresten i ambulansehelikopter ein gong med folda hender og tenkte «kjære, kjære Gud, la det vere noko veldig alvorleg i veien med kneet mitt!» for at det ikkje skulle bli så flaut med alt oppstusset. Ho blei bønnhørt.

 5. God bedring herlige Virrvarr, vi saknar deg i bloggosfæren.
  Og så ein mor-historie til (2 faktisk): Mor mi gjekk ein gong med broten arm i 5 dagar før ho gjekk til lege – den var jo sikkert berre litt forslått… Ein annan gong ramla ho ned ein leider på båten vår og låg på benken i messa og insisterte på at ho var heilt fin, ho trong berre ein pause – det var eit brot i ryggen. Så ikkje ver redd for å vere til bry du.
  God bedring igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.