Om å slippe taket og komme tilbake

22 kommentarer om “Om å slippe taket og komme tilbake”

 1. Og selv når jeg tror jeg vet hva du kommer til å skrive blir jeg overrumplet av teksten din, Ida! Jeg griner mens jeg leser. Godt at du er i normal gjenge igjen!

 2. Bare positivt å si om føden på SØF, men det er vel ikke der folk flest oppholder seg… Godt du er tilbake igjen. 🙂

 3. Oioioi! Kjære vene – dette var da … du må være sliten? Masse feber og litt av en hurlumhei! Sender noen varme tanker og ønsker deg veldig god bedring! Herlighet, hva du utsettes for – fra det ene til det andre. Takk for fin og følsom post, og pass godt på deg selv nå! 🙂
  Klem

 4. Vår velgjødde skribent er tilbake! Jeg signerer på at det er forferdelig varmt om dagen.

  Digresjon: Fikk tannpine av det slemme slaget i natt, utenfor rekkevide av fire paracet. Men gode råd viste seg å være ganske så billige! Alt som behøvdes var en pakke med nelliker. Faktisk bare en enkelt nellik. Den tygget jeg, samtidig som jeg forsøkte å holde spyttet innabords. Jeg tok ikke sjansen på å svelge. Men da brekningsfornemmelsene tiltok, så jeg meg nødt til å kvitte meg med nellik-restene. Men det virket. Som det virket! Det er visst det samme stoffet i nelliker som i bedøvelse. Og smaker omtrent det samme også. Nam. Jeg er herved henfallen til new age.

  Håper du slipper noen varige men. Ta vare på deg selv, dude.

 5. SOM du kan skrive! Hadde savnet deg på twitter, – min i morges fikk Sonitus meg hit i en fart. Pass på lymfeknutene dine som skal passe på deg.

 6. Huff, så skummelt. Det var godt at de scannet deg fra topp til tå og fant «synderen», da.
  Det er nesten overflødig å si det – men du skriver altså innmari godt. Innmari!

 7. Det skal du ha, du gjør det skikkelig når du skal bli syk. Ikke noe diskre snufsing eller lett hoste, du tar den helt ut. God bedring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s