Tegneserietips: DAR av Erika Moen

Erika Moen er nesten meg. Hun lager tegneserier, bretter ut privatlivet sitt på nett og er den lesbiske damen som btw er gift med en engelskmann. I tillegg lager hun mye sexrelatert, så tegneseriene hennes har attenårsgrense i USA. DAR er en dagbokserie der hun gjør alt fra å beskrive daglidagse knall og fall til å illustrere de psykiske problemene sine på en veldig befriende måte.

Hovedforskjellen på Moen og meg er at hun bruker mye tid på prompevaner og kviseklemming i noen av seriene. Jeg har ingen umiddelbare planer om prompeblogging, I must admit. Uansett – nok om likhetstrekkene mellom serieskaperen og Virrvarr: Jeg blogger DAR fordi den er både morsom og rørende, i tillegg til å være veldig godt tegneseriehåndverk. Tegneserien oppdateres omtrent ukentlig, og er først og fremst i halvsidesformat.

Noe av det Moen greier, er å lage lesverdige serier ut av veldig private opplevelser. Her er et eksempel fra en stripe der hun forteller om hvordan det var å få vokset underlivet. Pussy ble plutselig mye mer enn en eufemisme:

wax

Her er en annen klassiker der hun og kjæresten diskuterer hva som ville skjedd om hun hadde en kuk:

cock

Selv de kjipeste tingene får en humoristisk vri:

angst

Hun har også laget en masse lengre serier du finner her. Du finner henne på Twitter, også.

3 kommentarer om “Tegneserietips: DAR av Erika Moen

  1. Ha ha ha, jeg elsker Erica Moen! Og hun har kule venninner også, som Dylan Meconis, som er totaly awesome!

    Jeg tenkte litt på den «girlfuck» tegneserien når jeg først hørte om bokideen din, men så glemte jeg det av. Den hadde jo vært kjempesøt som et lite kapittel, men det hadde kanskje blitt litt for mye av det gode 🙂

    Og så må du ha velkommen tilbake fra nåleputeland. ble jo litt redd når du blei sånn plutselig borte.

  2. Hehe, så rart. Jeg kom tilfeldigvis over Girlfuck tidligere i dag og tenkte straks på Virrvarr. Tvitret en link om den til deg. Og hva ser jeg når jeg sjekker blogen din? Jo, du har blogget om nettopp Erica Moen.

    Weird 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.