Tegneserietips: DAR av Erika Moen

3 kommentarer om “Tegneserietips: DAR av Erika Moen”

  1. Ha ha ha, jeg elsker Erica Moen! Og hun har kule venninner også, som Dylan Meconis, som er totaly awesome!

    Jeg tenkte litt på den «girlfuck» tegneserien når jeg først hørte om bokideen din, men så glemte jeg det av. Den hadde jo vært kjempesøt som et lite kapittel, men det hadde kanskje blitt litt for mye av det gode 🙂

    Og så må du ha velkommen tilbake fra nåleputeland. ble jo litt redd når du blei sånn plutselig borte.

  2. Hehe, så rart. Jeg kom tilfeldigvis over Girlfuck tidligere i dag og tenkte straks på Virrvarr. Tvitret en link om den til deg. Og hva ser jeg når jeg sjekker blogen din? Jo, du har blogget om nettopp Erica Moen.

    Weird 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.