Sommerplaner

Jeg er så slapp etter antibiotikakuren jeg fikk på sykehuset. Jeg subber rundt i varmen og spiser jordbær med hjernen av. For et par dager siden gikk det opp for meg at det er to år siden jeg så storparten av de gamle vennene mine. Jeg har gått rundt i en veldig liten boble der jeg prøver å holde meg oppreist, og først nå skjønner jeg at jeg i grunnen har vært litt isolert. Men i motsettning til i fjor sommer, har jeg et par planer. Her er en liten oversikt:

Jeg skulle egentlig vært på Bloggcamp og Jafnadr, men er for syk og sliten til å få det til. Jeg skulle egentlig snakket på et arragement Landsforeningen for barne og ungdomsorganisasjoner skulle holde om «deltagelse» og «engasjement», men arrangementet ble avlyst grunnet manglende påmelding. Ironisk nok.

Ellers: Jeg er i gang med en ny bok som skal ut til våren. Dere får mer detaljer senere, det er så tidlig i svangerskapet at jeg er litt sjenert. Det slår meg at dette ble et litt usammenhengende innlegg, men hetebølge er hetebølge.

7 kommentarer om “Sommerplaner

  1. … og vi gleder oss kjempemasse til at du skal komme til oss på Numedal Folkehøgskole! 🙂

    Lykke til med bokskriving, god bedring, og fortsatt god sommer! 🙂

    Hilsen fra Siri, nestleder i Humanistisk Ungdom

  2. ««deltagelse» og «engasjement», men arrangementet ble avlyst grunnet manglende påmelding. Ironisk nok. » hihi, veldig aktuelt tema for dem da.

    Ny bok, kult 🙂 Skriver du den helt alene eller har du med deg noen medforfatter(e)?

  3. Hva skjer med å fjerne inlegget «Om å slå opp med partiet sitt»? Heldigvis vil alle som bruker RSS-leser ha en kopi i leseren sin.. Fint inlegg..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.