Nei til datalagringsdirektivet! Ta stilling nå!

29 kommentarer om “Nei til datalagringsdirektivet! Ta stilling nå!”

  1. jeg prøver å samle det meste, men det er alltids noe jeg ikke får inn på søk, så de som ikke er på oversikten i bloggen til virrvarr her eller borte hos meg, kan gjerne sende meg en mail på carlchristiang ÆTT gmail.com -så skal jeg få lagt dere inn fortløpende.

    Tror det krever endel tålmodighet før vi får aktivisert en regjering og et AP som mest sannsynlig vil ignorerer hele debatten….
    Men husk, vi kjemper en god kamp, og vi har veldig mange gode krefter med oss, det er bare om å gjøre å mobilisere de mest mulig!
    😀

  2. Virrvarr, i din ellers utmerkede gjengivelse av den felles teksten oppfordrer du dine lesere til å underskrive et elektronisk opprop, eller melde seg inn i en Facebook-gruppe. Begge deler helt utmerket, men du utelot av en eller annen grunn den mest aktive aksjonsformen; å delta i Liberalerens epostaksjon, rettet mot stortingsrepresentanter og statsråder. Bloggposten om aksjonen inneholder forslag til tekst for en epost, samt relevante epostadresser: http://www.liberaleren.no/2008/01/13/kampanje-legg-ned-veto-mot-datalagringsdirektivet/

  3. Tine, kan du ikke kopiere inn teksten til kampanjen, og legge den ut på egen blogg, så ser leserne dine at du også er med? Vi har snart nådd 100 bloggere som er med på stafetten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.