Bøllebøker

11 kommentarer om “Bøllebøker”

 1. Herlig! Jeg blir litt misunnelig, nesten, på at så mye vil ut. Hos meg blir det av og til bare helt tomt. Da går jeg heller ut og flyr.
  Kanskje du skulle skrive alle innfall på gule lapper, og oppbevare dem for en stund der du også er tom – for idéer – så kan du trekke en…?

 2. Likte ordet skrivedistraksjon veldig godt. DET er beskrivende det. Og jeg er fullstendig enig med din svigermor,- skrivesperre er det ikke (beklager å i det hele tatt ha vært med på å bruke ordet). Klok svigermor har du.

 3. Følger mye med her på bloggen din. Du skriver så godt! Det diktet, du, det er kjempebra! Det må du spare til diktboka du garantert kommer til å utgi! Det som er så dumt med sånne ord og setninger og ideer og tekster som vil ut, de stiller seg ikke i kø. De hamrer ned døra mi, roter til hele huset, og når jeg skal til å fange dem, så får jeg bare tak i en av dem om jeg er heldig. Nå har jeg ordnet meg ei sånn dør med smekklås, sånn at de kommer inn men ikke ut, så får vi se hva som skjer, om de tør å komme på besøk igjen snart;-)

 4. Du er genial. Rett og slett genial.

  Og svigermoren din virker ganske smart hun og. Skrivedistraksjoner – jeg liker det ordet.

 5. hehe, akkurat sånn har jeg det om dagen og. Etter å ikke ha orket å skrive på et par måneder har det eksplodert i hodet mitt. Har minst tre bøker og et utall korttekster som vil ut. Også er det alle bøkene som jeg så gjerne vil lese og som ligger i stabler overalt hjemme! Prøver å være streng med selv og (nesten) bare skrive på det manuset som har kommet lengst og nekte meg selv å kjøpe eller låne flere bøker inntil jeg har lest ut de har liggende.

  Personlig skrivecoach hadde vært noe hva?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.