Anti-jante-tagging!

Akkurat-Elisabeth har tagget meg og en del andre, fine damer. Oppgaven? Å skrive ti fine ting om meg selv, i selvskrytet og anti-jantelovens navn.

Nå er det sånn at som en del av Virrvarrs «Jeg opparbeider meg selvfølelse»-prosjekt, så lager jeg slike lister hver dag. Jeg lager «Fine ting med meg», «Fine ting med verden» og «Fine mennesker omkring meg»-lister som en del av dagsrytmen. Derfor føles det å svare på denne taggingen litt som å gjøre hjemmelekser offentlig, men hei! Det er ikke den verste intime vanen dere kan få innsikt i.

Ti fine ting med meg:

 1. Jeg er entusiastisk, og det er smittsomt! Inviter meg på teselskapet eller planleggingsmøtet ditt og jeg lover at min evne til å ha det kjempegøy gjør at du får det kjempegøy ^_^
 2. Jeg er lærelysten, utholdende og interessert i alt. Det gjør at jeg aldri kjeder meg, og at læring kjennes ut som leking.
 3. Jeg er kritisk og langt fra skråsikker. Det fører til at alle standpunkter blir plukket fra hverandre regelmessig. Idealet er å være udogmatisk, men det ville være litt dogmatisk å si at jeg får det til 100%…
 4. Jeg er sanselig. Jeg nyter så tærne krøller seg.
 5. Jeg er kreativ. Åkei, det er en underdrivelse. It’s bursting out of me in spite of everything.
 6. Jeg er menneskekjær og har veldig gode sosiale skillz. Jeg er flink til å se hva andre er flinke til.
 7. Jeg er modig.
 8. Jeg har et gehør som gjør at jeg kan spille alle melodier jeg har hørt. På første forsøk.
 9. Jeg har særs god formuleringsevne og sier ting med mine egne ord, som norsklæreren min ville sagt det.
 10. Jeg er både en tenker og en gjører. Jeg finner problemer og fikser dem. Jeg får idéer og gjennomfører dem.

Åkei. Da tagger jeg Ønskeliste, Hjartesmil, Curly Life og Fløy en liten blåhval og alle andre som har lyst til å gjøre det samme. Vær raus mot deg selv.

, , , ,

13 kommentarer til “Anti-jante-tagging!”

 1. Jeg har en evig kjærlighet til Janteloven, og koser meg med alt den står for.

  Om man derimot ikke takler den strenge disiplinen, har et behov for å bli sett og lagt merke til, et ønske om å uttrykke seg – er det jo greit å kunne gi faen.

 2. Så utrolig bra liste! Jeg signerer på den om å være sjalu på gehøret ditt – jeg blir ultrafasinert av mennesker som i det hele tatt kan spille et instrument med ‘attitude’ eller hvordan det nå kan sies, og mennesker som kan spille etter gehør er hakket hvassere enn det igjen. Og at du har god formidlingsevne…til og med ‘særs god’…er det absolutt ingen tvil om.

  Nå gjenstår bare å jobbe med å finne 10 positive ting å si om meg selv…Takk for utfordringen.

 3. Jeg har lest en del innlegg fra antijante-loven nå. To ting slår meg: Så fantastisk mange flotte mennesker som finnes–jeg tror på deres ærlighet, og at ingen menn er med på prosjektet. Er årsaken at ingen tagger mennene, eller at de mangler selvtillit og derfor ikke våger å stå frem med sine gode egenskaper? Hvis det siste er tilfelle,bør noen bre sine varme armer rundt dem– både for deres egen del, og for at verden ville bli et fredeligere sted hvis de slapp å kjekke seg med ytre egenskaper. Kanskje du,Virrvarr, kunne tagge noen av dem?

 4. Super liste, Virrvarr!
  Jeg fikk så lyst til å fortelle deg at alle disse egenskapene er veldig tydelige selv for meg som aldri har truffet deg live. Du fremstår som utrolig modig, entusiastisk, ekte og nær.
  Rock on:-)

 5. Jeg elsker lister og burde skrive dem oftere. Hvorfor jeg ikke gjør det fra før av er merkelig, for jeg liker det faktisk kjempegodt. Men jeg kvier meg fra å skrive lister på bloggen, jeg synes liksom det er litt juks, siden grunnen til at jeg har bloggen er fordi jeg vil øve meg på å skrive (jeg vet jeg poster bilder også av og til, men det er liksom noe helt annet, det har ikke noe med bokstaver å gjøre i det hele tatt).

 6. Så fint at du tok utfordringen!:D Knalliste, ..og jeg må innrømme at jeg absolutt ikke har gehør og faktisk er litt misunnelig på den. Har en paps som er utdannet pianist, uten at det hjelper det spøtt! Ikke alt runs in the familiy… hi hi.

  At du har særs god formidlingsevne er hevet over all salgs tvil, og takk og lov for det!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: