Anti-jante-tagging!

13 kommentarer om “Anti-jante-tagging!”

 1. Så fint at du tok utfordringen!:D Knalliste, ..og jeg må innrømme at jeg absolutt ikke har gehør og faktisk er litt misunnelig på den. Har en paps som er utdannet pianist, uten at det hjelper det spøtt! Ikke alt runs in the familiy… hi hi.

  At du har særs god formidlingsevne er hevet over all salgs tvil, og takk og lov for det!

 2. Jeg elsker lister og burde skrive dem oftere. Hvorfor jeg ikke gjør det fra før av er merkelig, for jeg liker det faktisk kjempegodt. Men jeg kvier meg fra å skrive lister på bloggen, jeg synes liksom det er litt juks, siden grunnen til at jeg har bloggen er fordi jeg vil øve meg på å skrive (jeg vet jeg poster bilder også av og til, men det er liksom noe helt annet, det har ikke noe med bokstaver å gjøre i det hele tatt).

 3. Super liste, Virrvarr!
  Jeg fikk så lyst til å fortelle deg at alle disse egenskapene er veldig tydelige selv for meg som aldri har truffet deg live. Du fremstår som utrolig modig, entusiastisk, ekte og nær.
  Rock on:-)

 4. Jeg har lest en del innlegg fra antijante-loven nå. To ting slår meg: Så fantastisk mange flotte mennesker som finnes–jeg tror på deres ærlighet, og at ingen menn er med på prosjektet. Er årsaken at ingen tagger mennene, eller at de mangler selvtillit og derfor ikke våger å stå frem med sine gode egenskaper? Hvis det siste er tilfelle,bør noen bre sine varme armer rundt dem– både for deres egen del, og for at verden ville bli et fredeligere sted hvis de slapp å kjekke seg med ytre egenskaper. Kanskje du,Virrvarr, kunne tagge noen av dem?

 5. Så utrolig bra liste! Jeg signerer på den om å være sjalu på gehøret ditt – jeg blir ultrafasinert av mennesker som i det hele tatt kan spille et instrument med ‘attitude’ eller hvordan det nå kan sies, og mennesker som kan spille etter gehør er hakket hvassere enn det igjen. Og at du har god formidlingsevne…til og med ‘særs god’…er det absolutt ingen tvil om.

  Nå gjenstår bare å jobbe med å finne 10 positive ting å si om meg selv…Takk for utfordringen.

 6. Jeg har en evig kjærlighet til Janteloven, og koser meg med alt den står for.

  Om man derimot ikke takler den strenge disiplinen, har et behov for å bli sett og lagt merke til, et ønske om å uttrykke seg – er det jo greit å kunne gi faen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s