Stengt på grunn av svineinfluensa

svineinfluensaviruset

Vel – all RL-aktiviteten min er i hvertfall stengt. Vi får se hvordan det blir med bloggingen. Altså: Alle avtaler er avlyst på ubestemt tid. Selv er jeg litt innestengt hos svinske svigers. Vi får ikke ta imot besøk. (Det går bra. Vi har bokselapskaus ^_^)

40 kommentarer om “Stengt på grunn av svineinfluensa

   1. Vi har snakket med legen vår nå. Symptomene våre stemmer med den eneste influensaen som går nå ,»svineinfluensa», og vi er inni statistikken som smittet i Norge. Vi blir hjemme i 7 dager for å ikke smitte andre.

 1. God bedring til dere alle sammen!
  Man kan faktisk leve en stund på hermetikk, jeg har et helt unaturlig godt forhold til boksemat.
  Håper dere snart er på beina igjen!!!

 2. God bedring! Personlig synes jeg det er alt for lite hermetisert mat i verden, jeg mener det fantes mer før i tiden? Bare tenk på filmen Blast from the Past, hvor de har nok hermetikkmat til å ha et variert kosthold i en koselig familiebunkers under hagen i 30 år!

  My best – og jeg håper at dere ikke blir veldig dårlige, bare litt indisponerte.

 3. Riktig god bedring til hele familien! Håper dere har rikelig med lesestoff, lydbøker og annet som kan gjøre sykdomsperioden, med dertil hørende karantene, levelig.

 4. «Anslagsvis dør 1000 personer, i all hovedsak eldre, i Norge i løpet av en gjennomsnittlig influensasesong som følge av influensa.» Sier Folkehelseinstituttet. Ingen settes i karantene av den grunn? Ingen antyder at Stortingsvalg må utsettes/avlyses? Ingen antyder at skolene må stenge? Ingen kommer opp med unntakslover som skal kunne gjøre det mulig å beordre folk til arbeid i helsevesenet? Og «Svineinfluensaen» er så vidt jeg forstår en mildere influensaavariant enn den vanlige høsinfluensaen? Ser sånn ut, i alle fall. Hovedforskjellen er at den multinasjonale legemiddelindustrien tjener mye mer penger på denne her.. 😉

  Ei jeg kjenner so hadde vært i Øst-Afrika i sommer, fortalte om kollosale tiltak, siden en person i Uganda var død av denne svineinfluensaen. 1 person! Hvor mange dør der årlig/daglig av ting som meslinger, difteri, etc etc, ting som kunne vært bekjempet hvis man hadde ønsket det?

 5. Alt godt til dere! Isolasjon kan ta på, men dere kan jo leke at dere er ombord på et romskip, eller at dere har stengt dere inne fordi zombiene raver rundt i gatene 🙂

  Hermetikk er grovt undervurdert*, og posesuppe er heller ikke dumt. Toro er min aller beste venn!

  *Har fått et ufortjent dårlig rykte pga. produkter som ‘Spagetti a la Capri’.

 6. Oink, oink, god bedring! Bokselapskaus… hva med Evi Bøgenes – kanskje svigermor har noen gjemt på loftet? (Hvor syk er du egentlig? du kan vel ikke smitte noen gjennom internettet?) Forresten, dere kan vel snike dere ut nattestid.

 7. Kan dette bety det endelige gjennombrudd for survivalist-bevegelsen her i landet også? Mat og våpenlagre på avsidesliggende steder, for å overleve undergangen? Prisen på småbruk i de mest grisgrente strøk går i været. Salget av piggtråd, rambo-kniver og hermetikk skyter fart? 😉

  (ml-bevegelsen drev jo og forbredte seg på tredje verdenskrig, så de har kanskje et forsprang her? ;-))

  1. Jeg tror at eventuell hermetikkmat innsamlet av ML-bevegelsen ikke er å anbefale. Greit nok at det skal ha lang holdbarhet, men jeg har nå engang sett Ghost Ship.

  2. Tror ikke tredve år gammel hermetikk smaker bra, i grunnen. Vi satser mest på litt nyere varer. Mye lapskaus, og litt halvstekte baguetter. Bare sur for at jeg glemte å kjøpe tyttebærsyltetøy, vi har spist opp det som var.

 8. God bedring til alle.

  Hermetikk skal man ikke undervurdere. Med mindre man er seks år og faller på sykkel og brekker kjeven og får moste joikakaker blandet i miksmaster, til middag nesten hver dag i seks lange uker.

  Men så mye gøy dere kan gjøre der hjemme da, ta frem gode gamle Ludoen, se på filmer dere ikke har sett på mange år og lage adjektivhistorier om disse svina med influensa, eller var det influensa med svin? Mulighetene er mange.

  Ha en god isoleringsuke

  1. Det har gått ut nokså mange beskjeder fra helsemyndighetene om at de som er smittet, eller tror de kan være smittet, må ta hensyn og ikke smitte andre. Enkelte (og det er umulig å vite på forhånd hvem de er) kan bli svært alvorlig sjuke av denne influensaen.
   Se her: http://pandemi.no/pandemi/smitte/

   1. Svineinfluensa kommer ikke å berøre mennesker som har et godt immunforsvar, start å ta vare på egen helse, det offentlig gir i grunnen blaffen, for til flere syke jo bedre for farmasøytindustrien nå kan dem tjene milliarder av kroner.
    Jeg har en sterk tro på at det er nettopp denne industrien som har plantet dette viruset, selskapene trenger økonomisk vekst for at børsene skal gå oppover verden over.
    Kynisk ? ja mer en de fleste tro, dette handler om profitt!

    Hvorfor anbefaler ikke offentlige myndigheter å gjøre noe med luft kvaliteten,? dette er en luftboren virus smitte, og har minimalt med vasking av hender å gjøre selv om dette bør være en selvfølge uansett.
    God helse og godt immunforsvar er et privat valg for 90 % av oss, men ønsker vi det selv?
    http://www.sunnoggo.com et meget godt alternativ til livsstil endring!

   2. Vel, vi dævver ikke her. Samtidig er ikke alle friske, og sykdommen er jævlig smittsom. Det hyggelige og medmenneskelige er derfor å holde seg for seg selv til man ikke er smittsom lenger, siden unger med hard astma ikke kan noe for at de er unger med hard astma. Det er faktisk ikke et privat valg for dem.

 9. God bedring. Er det ikke godt å være inne blant de 40% av befolkningen som skal ha infulensaen? Like godt først som sist på en måte.

  Egentlig burde alle stått i kø for å få besøke deg nå, så vi får unnagjort svineriet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.