Svigermor gjesteblogger om svineinfluensa

14 kommentarer om “Svigermor gjesteblogger om svineinfluensa”

 1. Jammen er det noe svinere dere har fått.

  Får håpe dere snart kommer dere på bedringens vei. Får være grenser på hvor lenge man skal holde seg isolert i sitt eget hus. Jeg var en tur på legevakten på lørdag. Legen var ikke veldig interessert i å hilse på noen der han stod med dette munnbindet sitt slengende rundt halsen. Følte meg litt spedalsk i grunn, men det var visst sånn han gjorde det nå i disse dager.

  Hold ut, og fortsatt god bedring

 2. Stakkars dere, da. Nå begynner jeg nesten å grue meg for dette her. Si fra hvis dere trenger hjelp til handling eller sånn, – så kan vi jo kjøpe litt mat og sette i en pose ved porten, noen svinekoteletter eller sånn 🙂 Ville jo være synd om dere sultet i hjel. – snakk om bivirkning av sykdommen.

  Nå gruer jeg meg skikkelig.

  Vil ikke!!!

  1. Det er ikke egentlig så ille, det bare tar så veldig lang tid. Ihvertfall for oss.
   Man venner seg faktisk til høy, jevn feber. Det er når feberen går opp eller ned at man føler seg veldig sjuk med frostrier(feberen går opp) eller svetting (feberen går ned).
   Jeg husker da ungene (dengang de var unger) var sjuke, hvor opplagte de virket når feberen var høy og jevn. Sånn er det visst med oss også.

   1. Tillegg: Ellers takk for tilbud om matinnkjøp, men vi har så det holder litt til.
    Man venner seg til å ikke kunne gå i butikken hver dag (dessuten har vi ikke noe særlig matlyst noen av oss).

 3. Oppdatering: Idag, på den 11 dagen siden jeg ble sjuk er jeg endelig feberfri. Deilig å være normal i hodet igjen.

  De to andre i huset ligger 1-2 dager etter meg i løypa og er fortsatt sjuke, men nå vet vi ihvertfall at det er en slutt på denne langvarige influensaen.

 4. Jeg er syk på 8.dagen, og er passe drittlei. Satt i Barcelona i helgen med 39.7. Nå ser det ut som jeg må skrinlegge konferanse i London på mandag, for feberen gir seg ikke. Hvor lenge var du syk? Når ga feberen seg?
  Hilsen ei med panneluggen i behold

 5. Marit: Hun var syk i 12ish dag. Feberen gav seg til slutt. Så vidt jeg har forstått varierer det individuellt, med én uke som snitt og to uker som en «vanlig» maks (kan vare lengre enn det også).

 6. Men kjære dere, er dette så veldig lenge å være syk når man først har fått en influensa, da? Ta en dag av gangen. Det ser da ut til at hvis det å være lei av feber er dominerende i en influensasykeperiode, er det kanskje ikke så veldig farlig?

  1. Ja, du kan så si. Men det er ikke bare feber, hodepine, slapphet, vondter i hele kroppen, hoste osv denne influensaen fører med seg, det er også det faktum at man må leve i isolat uten å vite hvor lenge det skal vare. For å ikke smitte andre som kan bli mye sykere enn hva vi ble.

   Det er greit nok å forholde seg til å være sjuk og i isolat i 12 dager hvis man vet at sykdommen kan ta 14 dager, men det kan oppleves som et uforutsigbart helvete fra og med den 8. dagen hvis man tror at sykdommen varer i maks 7 dager slik kampanjen om «hold deg hjemme i 7 dager» gir inntrykk av.

 7. Ja, det kan jeg skjønne, omtrent som å få beskjed om 50 eksta push-ups når du nærmer deg slutten på de femti du først fikk instruks om;). Men kanskje i etterpåklokskapens navn: vi har jo ulike kropper, og det er vel sjelden verdt å ta for god fisk at et institutt skal ha nøyaktig svar. For kroppen er nok også 14 dager lik ca 7 dager, og det er jeg enig med den i, i dette perspektivet. Isolat må til, okke som. Er forresten veldig glad for alle som tok seg bryet med å isolere seg, det har kanskje spart noen syke/gravide for tunge tider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.