Mens jeg skriver dette

har jeg:

 • Ansiktsmaske over hele fjeset som faktisk smaker ganske godt. Jeg skjønner man ikke skal smake på kosmetikken sin, men har man den i hele fjeset, er det så vanskelig å la være.
 • Ett stykk lykkelig ektemann som har brukt de forrige ukene på å døpes i champagne, svømme over Akerselven og bli veldig immatrikulert på Arkitekthøgskolen.
 • Ett stykk døsig Bergenser på sofaen min med håndvesken full av pels og penkjoler
 • To invitasjoner til Aschehougs hagefest. Begge er til meg. Jeg fikk dem to ganger. Det betyr at jeg har en litt udugelig vert og dobbelt opp med bonger.
 • Smilefjes på tærne.

Hadde jeg vært Hjartesmil, skulle dere fått bilder av dem. Jeg har bare dette lille, trange språket som nekter å bekle min tanke.


13 kommentarer til “Mens jeg skriver dette”

 1. Du skriver så fint om både de små, fine tingene og om de små og større, vanskelige tingene. Etter en tids sniklesing her inne, kliner jeg til og legger deg til blogglista mi.

  ps: Treåringen på fanget synes at gravatarene dine er skikkelig fine!

 2. Ååååh, har mr. Jackson kommet inn på AHO!?! Hils og si tusen ganger gratulerer! Og pass på at han ikke tilbringer ALT FOR MYE tid på skolen, de aller fleste arkitektnørder gjør nemlig akkurat det. Men det blir gøy!

  Hilsen en stud. arch. på NTNU

 3. Jeg ble veldig glad for at mannen er glad. Gratuler ham, ønsk ham lykket til og bær ham på hendene så det går ham godt og han får leve lenge på skolen.

 4. Kult 🙂 Gratulerer til ektemannen! Jeg har også hatt ansiktsmaske på i dag 🙂 Hmmm, foressten ingenting, kan ikke du bare bestemme hva jeg skal bli når jeg blir stor?

 5. Ååh, Aschehougs hagefest. God mat, ubegrensede mengder vin og forfatterkjendisspotting. Det blir nesten ikke bedre. Tar meg selv i å savne radiodagene mine da jeg fikk invitasjon til slikt. Vel, jeg får vel bare gi ut bok jeg og, så ordner saken seg, eller hva? 😉

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: