Seth Godin: Tribes

5 kommentarer om “Seth Godin: Tribes”

 1. Takk og det.
  Det jeg aldri slutter å forbauses over er at f.eks forlag eller journalister, som jo arbeider med språk og kommunikasjon, ofte er så sjablongaktige når det gjelder akkurat det, så mange av dem.

  Flamme Forlag får det godt til, jeg skjønner ikke hvorfor flere forlag ser det og følger eksemplet.
  (Selv om, jeg syns Flamme burde åpnet kommentarfeltet sitt.)

 2. Morsomt å lære nye innfallsvinkler til livet på nettet. Du har vel en aldri så liten tribe selv her på roteloftet. 😉 Ikke det dummeste man har.
  Morsomt og hyggelig at du lenker til hagebloggen min, men jeg synes at f.eks. Moseplassen, http://moseplassen.com/ er et mye bedre eksempel på hage-tribe-blogg enn min enkle hageblogg.

 3. Interessant. Hva med de av oss som allerede har et visst forhold til Seth Godin, abonnerer på rss-feeden hans, har sett noen av foredragene og føler for å lære mer om tribe-bygging og -kultur? Burde vi kjøpe boken, eller blir den litt for lite håndfast?

 4. Éin kommentar til dette med permission marketing: Spam og tilsvarande hadde vel ikkje eksistert om det faktisk skada dei som dreiv med det?

  Eller, litt forenkla: Dette er kapitalismen. Om det ikkje lønar seg, døyr det. Spammarane (utvida omgrep til å inkludera t.d. fem Phillips-reklamer i laupet av kvar einaste reklamepause på TV) gjer det vel for å tena pengar, ikkje berre for å vera kjipe og jævlege. Det er sikkert ingen god idé om du vil ha eit godt omdøme (dessutan er det i visse former ulovleg etter marknadsføringslova), men om du er ute etter å tena pengar, som jo er poenget med store delar av marknadsføringa der ute, trur eg det er ganske effektivt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.