Tanker om partilederdebatten

7 kommentarer om “Tanker om partilederdebatten”

 1. Sukk… Den politikken altså. Jeg har nesten falt av lasset. Alt jeg vet er at jeg er på høyresiden. Pga. at jeg er for privatisering, kontantstøtte og for Israel.

 2. Det er forbannet trist å høre Jens Stoltenberg prøve å være like hard som Siv Jensen og Erna Solberg når det gjelder behandling av mennesker på flukt. Ditto trist er det når et bra menneske som Kristin Halvorsen skal hive seg på regjeringens inhumane linje. Desto mer befriende å høre Lars Sponheim og Torstein Dahle være prinsipielle og humanistiske. For meg var det debattens tristeste høydepunkt.

 3. He, he, god beskrivelse av ansikter vi ser dag etter dag uten å egentlig kjenne: «Herregud, jeg kan ansiktet hennes utenat, jeg trodde hun var fiksjon, jeg ante ikke at hun fantes på ordentlig!»

  Jeg så på deler av debatten på tv. Kunne jo skifte kanal jeg da, som ikke var der live 😉
  Av det jeg så: Torstein Dahle virket tilstede i det han sa, de andre var bare instuderte, unntatt Sponheim som så ut som han hadde glemt hva han skulle si og måtte finne på noe i farta.

 4. Hi hi 🙂 Godt beskrevet! Undrer meg dog over at du ikke kommenterer programlederne? Spesielt Knut Olsen irriterte nemlig vettet av meg, med sine mange avbrytelser og innspill.

  Uansett – godt valg!

 5. Jeg vet ikke om jeg irriterer meg så mye over programlederne, jeg. De stilte helt ållreite spørsmål og var vanskelig og vriene mot alle, og det er vel en del av jobben? Jeg tror at grunnen til at jeg ikke irriterte meg over avbrytelser, var at vi så den stakkars fyren som tok tiden og skulle passe på at alle fikk tilmålt taletid og at programmet var i rute. Han sto bak hos publikum så programlederne kunne se ham og signaliserte alt han kunne. Prater noen over tiden, blir de avbrutt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.