Vennene mine om valget:

18 kommentarer om “Vennene mine om valget:”

 1. *gliser*

  takk for dagens latter. Spesielt denne kommentaren:
  «Tenk deg om det hadde blitt en Høyre-Arbeiderparti-regjering! De ville regjert til evig tid, og det ville vært skrekkelig stabilt, skrekkelig kjedelig og ingen debatter! Alle bare “jeg er ikke politisk, jeg bare styrer landet”.»

  Fantastisk oppsummert.

 2. *host*

  Jeg tar ikke ansvar for noen av de kommentarene der Ida! Takk gud for anonymisering. Hirr.

  Sånn apropos – en uke eller to etter at vi diskuterte dette… lå jeg i halvsøvne ved siden av min sin blonde dame, tenkte på samtalen vi hadde hatt og trodde en stakket stund det var Siv Jensen. Herre. Jeg ble lykkelig da jeg våknet helt og skjønte at jeg bare hadde drømt.

  Det var nesten verre enn da jeg drømte at jeg hadde sex med Vidar Theisen. Nesten.

 3. Sann samtale:
  «Hadde ikke jævla SV blitt så jævla optatt av å henge med AP og brydd seg om de fattige bare en liten smule, sjøl om de måtte fake det, så hadde ting sett annerledes ut…»

  «Men fnord, borgerskapet er nå engang borgerskapet, du veit de hater fattige som luketr vondt og ikke kan sette pris på kaffe…»

 4. Hahahaha, fantastisk. Og det der kommer fra folk som mest sannsynlig har peiling på politikk, tenk deg bare da hvordan diskusjonene blant idiotene er..

  Men hei, Ida! Jeg venter spent på innlegget om boka du holder på med. ^_^

  1. Støre står nok høyt på lista mi og, ellers hadde jeg en crush på han Torbjørn Røe Isaksen en periode i alderen rundt 18/19. Syns han var gudommelig kjekk, selv om han var leder i unge høyre og sånn.

 5. Hva er dette med kafébord!? Jeg har fått nok! Hvor ofte sitter jeg på kafé og slarver? Aldri! Gjør noen jeg kjenner det til stadighet? Nei! Ubegrensede opphold på kaféer er for fremskredne pensjonister! Er siste ordet sagt om dette? Nei!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.