Hei, bloggen!

Virrvarr: Puh! Huh! Nå har jeg ikke skrevet i deg på nesten en uke! Det er så mye som skjer her! Jeg er helt pumpa!

Bloggen: Det er greit. Jeg er aldri helt alene her. Leserne kikker stadig innom og lager litt liv selv om du glimrer med ditt fravær.

Virrvarr: Jojo, men det er slitsomt for meg å ikke blogge! Det føles litt som å ikke få pusse tennene. Det føles ut som om jeg har falt ut av en vane.

Bloggen: Hva er det du gjør som er så tidkrevende, da?

Virrvarr: Eh. Jeg forsøker å slappe av?

Bloggen: Lol, og det gjør at du kommer utslitt og anpusten tilbake til meg?

Virrvarr: Jeg er ikke noe flink til «slappe av»! Det vet du! Jeg har brukt tiden på å gå tur i skogen, få angst, gjemme meg under skrivebordet, få krampe i nakken, glemme alle avtaler og stresse med den siste boken jeg holder på med…

Bloggen: Apropos: Skulle ikke du gi meg et skikkelig innlegg om den boken?

Virrvarr:… Ikke før intensjonsavtalen er i boks.

Bloggen: You tease.

Virrvarr: Det er så flaut om det oppstår et eller annet knot, også må hele verden få vite det vs at bare jeg vet det, ikke sant?

Bloggen:
Jøss, er du blyg?

Virrvarr:
Er det et sånt sjokk?

Bloggen: At Virrvarr «Fittepositiv Gale damen» Roteloft er blyg? Jess.

Virrvarr: Bla-bla, detaljer, detaljer. Jeg ville egentlig bare stikke innom og si at jeg har prøvd med en liten bloggpause fordi jeg var stresset og skulle slappe av og at det egentlig fungerte mot sin hensikt.

Bloggen:
Djizz. Skriv løs, emo kid. Du er på Internet, for pokker. Jeg er ikke redaktøren din.

Virrvarrr: Haha. Da tror jeg vi trykker publish, jeg.


11 kommentarer til “Hei, bloggen!”

 1. Haha, det er sjelden en blogg får meg til å le høylytt, men dette innlegget gjorde det:-) Tror de fleste kan kjenne seg igjen.. Er førstegangsleser av bloggen din, men hittill har den allerede utmerket seg i virvaret av blogger der ute:-)

 2. En hel uke uten Virrvarr blogging er slitsomt! Jeg får jo abstinenser. Ikke for å lage noe press, altså… 🙂

 3. velkommen tilbake! du har vært savnet!

  jeg vet akkurat hva du mener.. av og til må en bare ha en pause. Og så funker det så dårlig at en bare blir uhyre stressa av å ikke få slappet av.. da er det bedre å kjøre på!;) evt, i litt mindre doser;)

 4. spennende med bok, gleder meg! og kjenner igjen det å ikke ville fortelle om spennende nye “kanskje”-ting, litt for stolthetens skyld skulle det ikke bli noe av, og litt fordi en ikke vil jinx-e det..
  men med en gang du kan/vil fortelle mer, please do! 🙂

 5. Hei Ida!

  Jeg bare lurte på en liten ting. Jeg og Sofie (www.sofsen.com) har akkurat opprettet en blogg der mennesker kan skrive sine historier anonymt. Hva synes du om denne ideen? Har du gode forslag til hvordan vi kan “markedsføre” ideen vår på?

  – Caroline

 6. Jeg har sjekket min egen blogg kanskje 2 ganger denne uken, og din blogg 10-12 ganger så mange ganger. Altså et sted mellom 20 og 24 ganger, og det er jo ganske mye!

  Bloggen din er en av få jeg fortsatt er avhengig av. ^^, Gratulerer.

 7. Jeg liker samtalene dine med deg selv – eller altså med bloggen, hjernen – og andre interessante samtalepartnere. 🙂

 8. Velkommen tilbake;)
  Kjenner meg igjen i det å skulle “slappe av”. På en vanlig dag har jeg for så vidt ingen problemer med å sløse bort timesvis på tv, internett, osv, osv, osv, men med en gang jeg får ferie? Hyperrastløs og stressa med en gang.
  Jeg må ha noe som jeg veit henger over meg for ikke å gå helt på veggen, virker det som:)

 9. hehe, kjenner meg igjen der. Av og til er jeg så sliten av å “slappe av” at jeg bare må få gjort ting, selv om jeg ikke orker å gjøre noe, for jeg blir mer sliten av å vite at enkelte ting skulle vært gjort, enn av å faktisk gjøre det…

  ellers, gruelig spent på hva den nye boken handler om….

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: