Hei, bloggen!

11 kommentarer om “Hei, bloggen!”

 1. hehe, kjenner meg igjen der. Av og til er jeg så sliten av å «slappe av» at jeg bare må få gjort ting, selv om jeg ikke orker å gjøre noe, for jeg blir mer sliten av å vite at enkelte ting skulle vært gjort, enn av å faktisk gjøre det…

  ellers, gruelig spent på hva den nye boken handler om….

 2. Velkommen tilbake;)
  Kjenner meg igjen i det å skulle «slappe av». På en vanlig dag har jeg for så vidt ingen problemer med å sløse bort timesvis på tv, internett, osv, osv, osv, men med en gang jeg får ferie? Hyperrastløs og stressa med en gang.
  Jeg må ha noe som jeg veit henger over meg for ikke å gå helt på veggen, virker det som:)

 3. Jeg har sjekket min egen blogg kanskje 2 ganger denne uken, og din blogg 10-12 ganger så mange ganger. Altså et sted mellom 20 og 24 ganger, og det er jo ganske mye!

  Bloggen din er en av få jeg fortsatt er avhengig av. ^^, Gratulerer.

 4. Hei Ida!

  Jeg bare lurte på en liten ting. Jeg og Sofie (www.sofsen.com) har akkurat opprettet en blogg der mennesker kan skrive sine historier anonymt. Hva synes du om denne ideen? Har du gode forslag til hvordan vi kan «markedsføre» ideen vår på?

  – Caroline

 5. spennende med bok, gleder meg! og kjenner igjen det å ikke ville fortelle om spennende nye «kanskje»-ting, litt for stolthetens skyld skulle det ikke bli noe av, og litt fordi en ikke vil jinx-e det..
  men med en gang du kan/vil fortelle mer, please do! 🙂

 6. velkommen tilbake! du har vært savnet!

  jeg vet akkurat hva du mener.. av og til må en bare ha en pause. Og så funker det så dårlig at en bare blir uhyre stressa av å ikke få slappet av.. da er det bedre å kjøre på!;) evt, i litt mindre doser;)

 7. En hel uke uten Virrvarr blogging er slitsomt! Jeg får jo abstinenser. Ikke for å lage noe press, altså… 🙂

 8. Haha, det er sjelden en blogg får meg til å le høylytt, men dette innlegget gjorde det:-) Tror de fleste kan kjenne seg igjen.. Er førstegangsleser av bloggen din, men hittill har den allerede utmerket seg i virvaret av blogger der ute:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.